Followers

Tuesday, October 2, 2012

RACE REPORT : SALOMON X-TRAIL RUN 10 KM @ STADIUM UPM



Lokasi kejadian : Universiti Putra Malaysia


Salomon X-Trail Run ni first time aku join..10 KM..and berlari offroad. trail run kan..so memang masuk dalam kawasan ladang dan jalan semua berselut.


 Nissan Navara mengekori rapat


expected 2100 orang runner for this event


Memang lencun lah kasut..tak dapat diselamatkan lagi


To the finishing line


with some of #GENGKAKILARI members yang ada


race ended at Stadium UPM 

Semua kasut sudah berselut dan basah


me, Edi and Faiez


Lets rinse our shoes!! 

Oh my kasut!!


mari basuh membasuh!


Tembikai dan Gatorade


And this is another medal for my collection..first time trial, and i like the fact that i did it again!the smell of grass, cow and the mud still fresh in my mind. Hope to join another trail run, and see you guys again in Salomon x-trail run 2013!

4 comments:

catch_me_if_u_can said...

mcm best!

tumpang tanye, macam mana nak tau bila ada marathon/half marathon event ek?

ada specific website ker kita boleh subscribe?

TQ
-silent reader-

KakNi (CikNi Ahni) said...

wah.... sgt mencabar nih... tahniah axim

Yazid Yahya said...

Macam menarik je lari2 ni.. Nak join tp duk kat area terpencil, sgt la jarang org buat kat sini.. :P

amie metrexzz said...

i saw u during the run axim
catch_me_ifyoucan:let me on behalf answer, u may check:
http://www.myraceonline.com/
http://www.hooha.asia/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails