Followers

Sunday, October 30, 2011

KUNJUNGAN KAWAN LAMA KE VILLA AZIM ASHAARY

Pagi tadi pergi berlari.

kononnya pre-training lah sebelum Penang Bridge Marathon pada 20 November nanti.still berlari 10 KM dalam masa 1 jam 7 minit..nak target bawah satu jam macam agak payah..kena train harder lagi..insya Allah boleh la tu..after jogging my old fren back in Uitm bagitau nak jalan jalan ke rumah,since dia ada balik ke Penang hujung minggu balik rumah mertua.so aku takder masalah.Tetamu datang membawa rezeki..Insya Allah..

Abdul Hakim ,isteri dan anaknya,Mohd Zaidul Khir..dulu time aku jumpa hakim last sekali masa makan mee udang di sungai dua.masa tu zaid baru lahir..kecik dan merah lagi kulitnya..sekarang dah besar dan dah cerah..Thanks my fren sudi datang singgah rumah aku!


anak adalah anugerah Allah dan Amanah Allah..


yang lagi syok hakim siap bawak makanan..plan asal nak keluar sarapan sama sama..tapi since diorang dah sarapan kat rumah tadi so makanan ni diorang bawak untuk aku..Alhamdulillah..ada keropok lekor ada nugget ada Pulut Udang,ada mee goreng dan ada capati juga..jenuh la aku nak makan hakim wehh.ko pun tahu kan aku duk sorang jer..kalau duk dua tiga orang tu lain cerita lah..apa apa pun thanks ya my fren!!


dah lama tak jumpa ni sembang macam macam hal lah..hakim duk sibuk cerita pasal opis dia lah dan permasalahan di tempat kerja..aku sebagai sahabat setia sudi mendengarnya..heheee..biasa lah tu,takder masalah tak fun lah hidup..masalah yang akan mematang dan mendewasakan kita.Insya Allah.


mohd Zaidul Khir.betui kaa aku eja anak hang macam ni hakim?


Hakim on the way nak balik ke KL dah sebenarnya.lepas dah singgah rumah aku ni diorang akan straight balik ke KL..esok kan kerja..aku pun balik awal ke Penang sebab hari ni nak attend majlis kenduri my colleague di Dewan Dato ahmad Badawi Butterworth..


Nice to meet you my fren!ada masa datang lah lagi yek!


Hari ni ada lah peluang aku nak rest rest kat rumah..kemas rumah dan just enjoy my leisure time alone..nak berlari petang tadi Hujan pulak.sekarang memang musim hujan so kawan kawan sekelian hati hati semasa memandu..Hujan itu rahmat dari Allah.

*Sekejap sangat weekend..dah nak masuk hari isnin.sekarang memang tak bersemangat sangat nak kerja.Kurang motivasi,dont know why..

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

rumah anda cantik

Tny said...

Salam Axim.. pe habaq?
Nape plak tetiba kurang motivasi nk kje nih? BTW, umh nmpk lain je.. umah lain yea ;) dlu2 nmpk kaler oren2.. hikhik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails