Followers

Saturday, August 4, 2007

Road Trip

suasana sungguh dingin dan jam menunjukkan pukul 2.36 pagi masa aku tengah drive sorang sorang ni.aku bercadang untuk tiba di PD sebelum 8.00 pagi.tapi dengan keadaan aku yang agak penat ni aku rasa aku tak mampu bertahan...dah la aku drive sorang sorang...baru jer 100 km pertama dari penang ni aku dah mula rasa mengantuk.singgah di hentian tapah dulu untuk berehat.sedar sedar da pukul 6 pagi.so aku pun meneruskan perjalanan yang masih berbaki. tiba di PD jam 10.30 pagi.


nilah pantai PD,masa aku datang ni ramai pelancong...

dapat jumpa hairi dalam pukul 12.30 tgahari,baru habis kelas katanyer...then kitorang pegi lunch kat pantai PD dulu and then balik rumah sewa dia kemas kemas barang apa yang patut.
petang tu dalam jam 4.30 baru bergerak dari PD ke KL ngan Hairi..actually malam ni aku da janji ngan kakak aku kt langat tu untuk balik kemaman sama sama...on the way ke kl tu banyak kali jugak dia kol tanya aku kat maner...terpaksa la aku cakap aku sesat nak cari rumah dia...hehehe......around pukul 7 lebih aku pi hantar hairi ke damansara rumah kakak dier then kitorang dinner dulu kat restoran Vichuda at damansara tuh....after that baru aku bergegas balik ke hulu langat to pick up my sister and her angels.kesian kakak aku da tunggu lebih 3 jam (dalam kul 9.00 malam baru kitorang gerak balik kemaman..to meet with our beloved family...love u all so much..)

' sumtimes life is not easier than we thought'

1 comment:

Nikli said...

hang mmg slalu drive jauh2 eh..??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails