Followers

Monday, August 13, 2007

sam n angah-juz visiting 2

Pagi ni bangun bangun jer sam ajak berkaraoke...sib baik set karaoke ada so kitorang pun melalak la sampai kul 10 pagi,hehehe,melalak tak ingat orang sebelah lak tu,lantak la...malas nak pk pasal jiran jiran..jahat tak aku,hihihi...angah pun nak karaoke sekali,dia duet ngan sam lahu heart dari Soundtrack citer heart...angah jadik acha la kununnya n sam jadik irwanshah...aku juz enjoy jer the moment tu..

sambil diorang duk sibuk berkaraoke tu aku siapkan breakfeast...pagi ni aku masakkan spaghetti untuk kitorang sarapan pagi tu..belasah jer la masak macam mana pun..janji boleh telan,and actually memang aku suka masak memasak ni,hehehe,Aku wat spaghetti tak suka guna sos yang da sedia ada kat market tapi aku guna tomato puri jek as main sauce dia..then tambah ngan sos tiram,serbuk basil sket n daging cincang..tu jer...angah n sam kata sedap...wallahuallam..maybe nanti my family datang aku leh wat spaghetti untuk diorang

after brekpes tu sam ngan angah dah siap siap untuk balik ke kl..esok kan da kerja..here's are some pictures taken before they're going back to kl..


*tetiba jek aku posing sorang sorang,hehehe

*saya doakan agar anda berdua sentiasa dalam keadaan yang berbahagia..


semoga ukhuwah yang terbina ini akan berkekalan sampai bila bila..next time datang je lagi k..aku menanti ketibaan kalian lagi..


'hope this friendship will never ends..insya Allah.'

2 comments:

Nikli said...

the good old days.. skrg sam dah xsekecik nih lagik..

@xiM said...

oloh
aku pun dulu kecit sikit dari sekarang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails