Followers

Tuesday, November 22, 2011

MY RESIDENCE IN KUALA LUMPUR : HOTEL EQUOTORIAL BANGI-PUTRAJAYA

Datang ke BANGI,tak tau nak stay kat mana.

I need a place yang dekat dengan UKM since the course itself bertempat di EiMAS dalam UKM,so it would be convenient for me to travel every single day for the whole week.another consideration is i need a conducive environment to help me out through the entire night to finish my assignments and to study for the final examination at the end of this week.Here i am,at Equotorial Hotel Bangi,the most luxurious hotel in Bangi..on top of the hill.


kalau nak tahu lokasi sila lah gugel jer.senang.konpem ada.


This room is too big for me!i wish i had my own family to share with..


ada meja study tu kira ok lah.senang nak siapkan assignments yang melambak..


tak sabar nak tidur tengok katil yang melambai lambai..


Overall this room is nice!comfortable and spacious.


Ruang bilik airnya pun luas.boleh guling guling kat dalam


Balkoni untuk melihat jalan raya dan pemandangan luar


Suasana di bangi yang Hujan renyai renyai di waktu petang


Jom minum coffe dulu!!


Yang paling aku suka sebab ada sterika dan Iron Board ni tersedia dalam bilik.setengah hotel hanya menyediakan bilik menggosok baju ataupun kena panggil room service hantar.so this is another added value untuk this hotel room.senang nak gosok pagi pagi tak payah keluar bilik.


sarapan pagi di Hotel ni pun ok.quite banyak juga pilihan yang ada..


Kolam renang yang luas.kalau ada kesempatan boleh la terjun berenang renang..untuk minggu ni banyak agenda di malam hari penuh aktiviti berjumpa kengkawan..mana ntah aku nak selit masa untuk study dan buat assignments..pandai pandai lah kan..hopefully semuanya berjalan lancar..Goodnite.Nak tidor dah.esok Course akan bersambung lagi.Lian kali kalau datang ke Bangi memang akan stay di Equotorial ni sajalah.reccomended.

*tadi sempat Dinner di Nims Little Island,Kajang.nanti lah aku citer dalam next entry..nak tidor dulu nih.Selamat Malam.Assalamualaikum.

2 comments:

far_east said...

nampak bilik agak selesa..baper harga untuk semalam kalau bilik tue?

opnian said...

sempat guling2 x dlm bilik air tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails