Followers

Tuesday, June 21, 2011

THE LEGEND WATER CHALET PORT DICKSON

Salam bersiaran kembali..

Kekangan masa buat aku lambat untuk mengemaskinikan laman ini..sekarang aku berada di Port Dickson,akan berada di sini dari 20-24 Jun 2011..semalam aku sampai dari Kemaman..Bertolak pukul 2 pagi semalam untuk meeting jam 9 pagi di Port Dickson..Rushing here and there but i'm fine with it..aku checked in di The Legend Water Chalet,dekat sikit dengan tempat kerja.Just enjoy all of the pictures kat bawah ya!


The Legend Water Chalets, Port Dickson is an elegant resort located along the coastal stretch of Port Dickson, situated near the town of Lukut at a distance of about 3.5 km from Port Dickson. This Port Dickson resort is easily accessible via the North-South Expressway. The Legend Water Chalets is about an hour's drive (100 KM) from Kuala Lumpur.





Tower Seaview yang aku ambik ni ada dua katil..satu katil King dan satu katil Queen..kalau datang honeymoon mesti sangat best!!dengan bilik air dilengkapi jakuzi aku sangat teruja okeh dapat duk kat bilik ni..



















*jadi auditor ni pun pening kepala jugak..macam macam nak kena tengok..hopefully our audit team could deliver our best!Insya Allah.

8 comments:

rasp said...

cantik sungguh tempat nie...
bilik pun cantik...
leh gi satu hari nanti....

NM02 said...

jeles okeh...

bdk2 said...

jeles2...mahal wooo nk duk sini.

@xiM said...

KAK ZUE,

sangat best lah tempat ni.next time kalau ada duit lebeh nak duk water chalet tu pulak.tapi mahal ler..

@xiM said...

NM02 & BDK2

Takper..ada rejeki nanti duk lah kat sini.:)

Nieda said...

bilik cantik mesti duit pun cantik kan azim..

Mesti best gila tidur kat sini.

Nieda said...

bilik cantik mesti duit pun cantik kan azim..

Mesti best gila tidur kat sini.

Mie said...

Kalau duk chalet yang kat atas air tu boleh jerat ketam dan ngail..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails