Followers

Wednesday, June 8, 2011

X MEN FIRST CLASS VS PIRATES OF CARIBBEAN

Setelah penat bekerja,mai lah kita layan movie pulak.!!
.

X-MEN First Class - Memang First class lah!!aku tengok minggu lepas masa baru keluar.memang worth la tengok movie ni.i always love X-men Trilogy.so sapa sapa peminat X-men ataupun yang tak minat X-Men pun pasti akan suka dengan this movie.This movie take place zaman Magneto ngan Professor Xavier kecik lagi..camana boleh berjumpa mYstique dan banyak lagi lah watak watak yang akan muncul,asal usul semua watak tu,and how they got their cool name.memang aku rate 4.8/5 lah!!two thumbs up!!

Berehat sebentar makan Yoget dari JCO.lazat yang amat!!
.

PIRATES OF CARIBEAN on stranger tide - Movie ni pun aku tengok last week,malam jumaat lepas.ramai dah member aku duk saran kan jangan tengok tapi aku degil.memang tak worth la RM17 aku duk tengok citer ni 3D kat QB mall.memang tak best dan sudahnya aku tertidor.so aku takleh nak rate apa apa sebab tak fair lah kan.aku tak enjoy this movie kesimpulannya.Rugeeeeeeeeeeeee..
.
*Hari ni audit berjalan lagi..esok diorang nak bagi markah dah.hopefully our station still gonna maintain last year punya markah.Insya Allah.

7 comments:

~bumbumbee~ said...

hehehehe...enjoy xmen jugak...paling best part charles ngn erik gi jmpe logan...kelakar giler... =p

pB said...

Salam

nak tanya sikit


Nasi Kandar Beratur tu , alamatnya kat mana ???

@xiM said...

BUMBLEBEE,

Citer ni memang terbaeekkk lah!!

@xiM said...

PB,

salam..PB boleh rujuk pada entry nasi kandar beratur
saya..

http://azimashaary.blogspot.com/2011/04/food-review-nasi-kandar-beratur-resipi.html

Nasi Kandar Beratur98
Jalan Masjid Kapitan Keling,
10200 Penang, Malaysia.
(next to Kapitan Keling Mosque)
Opening Hours: 10.00pm-9.00am
GPS: 5.416815, 100.337582

~bumbumbee~ said...

bumbumbee la...bukan bumblebee...huhuhu...neway kalo still nk panggil mika pun xpe...nick tu still valid even blog bintang jatuh dah xwujud... (',')

@xiM said...

MIKA,

haiyoooo silap baca lah.hahahaaaa

eLLy said...

yep akak dah tengok X-man memang bestttttt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails