Followers

Thursday, February 16, 2012

ONE NIGHT STAY @ HOTEL HOLIDAY VILLA SUBANG







Kursus di Grand Dorsett Subang.
Dan aku bermalam satu malam sahaja di Holiday Villa Subang..
Hotel ni Sebelah Grand Dorsett so mudah untuk aku attend Course
Holiday Villa ni memang memerlukan Renovation
Since hotelnya Hotel lama..
Standard mesti nak kena jaga jugak.

5 comments:

sepul said...

Say No to Holiday Villa.

Wanpetunjuk said...

Tak tahu plak dalam dia mcm ni. Setakat dok depan lobby amik member sekelas je dulu....boleh tahan juga luas bilik ek...

lily lotus said...

betul, mcm dah tak cun dah

Dakjaat™ said...

ada tempat masak ke axim?

Dakjaat™ said...

ada tempat masak ke axim?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails