Followers

Friday, April 22, 2011

RED RIDING HOOD & STATION 1 CAFE RESTAURANT

Sepatutnya hari ni kira traveling day aku.

Tapi atas hal-hal tertentu aku kena balik ke Penang dan masuk kerja jugak hari ini.urgent thing kena setelkan lah dulu..Malam tadi hantar sempat jumpa Family di KLIA hantar kakak Balik ke mesir..so tadi balik dari opis rasa macam nak berlibur kejap.Terus ke Queensbay Mall nak layan wayang.
a

Suasana parking di QB Mall
a

Tengok cerita Red Riding Hood pukul 6.05pm..ok jugak citer ni..pasal werewolf..director This Movie dari Filem Twilight so boleh agak lah macam mana jalan penceritaannya.Cuma yang akan buat korang tertanya tanya sapa Serigala Jadian sebenar..kalau nak tahu korang pi lah tengok nanti.lansung tak sama macam Citer kanak kanak Red Riding Hood yang kita pernah dengar masa kecik kecik dulu..:)
a

Habis Movie mai makan di Station 1 Cafe pulak.
a

Iced Chocolate & Watermelon Juice
a

Starter : Meatball 4 Bijik dan Roti
a

Ni meal aku punya : Grilled Chicken Chop worth Rice..sedap jugak..terasa lah kuahnya yang rasa blackpepper tu..boleh di rekemen lah menu ni.
a

Spaghetti Seafood.tak rasa pun.tapi nampak sedap.
a

Ramai jugak orang duk melepak.malam minggu lah katakan.
a

Ohhh kat sini ada Liveband juga.sempat layan satu dua lagu jer then blah la balik rumah..aku pun kepenatan dan perlukan rehat..Hujung minggu ni nak ambil kesempatan untuk rest puas-puas..walaupun aku tahu kerja kat Opis banyak menimbun..Happy weekend kawan-kawan semua!!have a good one ya!

*Now it's time to get some sleep.Goodnite everyone!!and have a good weekend..

2 comments:

sepul said...

sedapnya ayaq tembikai. terus aku pi order kat kedai kat dgn umah aku.

wei rehat laa wiken ni takyah pi mana2. goreng keropok lekor dgn karipap ikan ja.

Redbloodsnow said...

aku lom lg tgk movi ni. weekend karang nk ajak tunang aku tgk lah :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails