Followers

Saturday, April 23, 2011

SANTAI HUJUNG MINGGU BERSAMA KEROPOK LEKOR

Hari sabtu yang cerah.

Bangun awal pagi tetiba teringat keropok lekor dalam peti yang mak bagi masa berjumpa family di KLIA hari khamis minggu lepas..Rasa macam nak goreng.Buat sarapan pagi.Jimat lah sikit takyah keluar makan dah.
s

Keropok Lekor Rebus dalam Bungkusan.satu batang macam ni RM0.50
a

Aku suka potong tajam tajam macam ni.
a

Goreng pakai minyak..ye lah takkan pakai air pulak.
a

Goreng garing garing..likes!
a

Then makan sambil bersantai depan TV duk tengok recap balik American Idol,Junior MasterChef Australia,Glee dan beberapa rancangan lain yang tak sempat tengok weekday sebab sibuk ke sana ke mari..Sos Keropok tu ayah yang buat..Terima kasih ayah..sedap sangat sos tu buat cicah dengan Keropok lekor panas-panas..Bismillah..
a
*Cuti Hujung minggu ni korang ke mana??

3 comments:

M.Syajaie said...

wah sedap!

Redbloodsnow said...

my fav ni xim..hehehe

Cik Wanie Ghani said...

kat Aloq staq pun dah ada org buat keropok lekor,
tapi x bole lawan ngn keropok lekor losong di terengganu,
rugi beli ari tue,
x abis mkn pun...

haishhhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails