Followers

Saturday, November 13, 2010

KENANGAN TERINDAH : TAMAN TASIK SHAH ALAM

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1113 14 1517

A lot like love..
Memory STILL remain..
although all of us are separated now

This is the place..
where we all do share our laughter and pain..
and even share the tears
no matter where we are now,
just remember
our FRIENDSHIP will always be the same..

so much to love
so much to learned
but i wont be there to reach you.

Take Care my friends.
Until we meet again.

*Seronok dapat imbau balik kenangan lama di Taman tasik ni..Hari ni pulaa dah Check Out dari Concorde Shah Alam..lama jugak stay sini..7 hari 6 Malam..Goodbye Shah Alam..masa untuk balik ke Penang..

4 comments:

Syeeda Sobbihi said...

2 org kwn baik..dari dulu smpai skrg ehh..hope korang hepi2 ngan life korang! :D

angah sam said...

hehe nice meeting u axim :) bile la bole buat kunjungan balas ke penang nih??huhu..lame tak ke sana..rindu sesi karaoke ko n sam.haha..

Dda Ly said...

suke tgk gambaaa..cantik sgt..oops, saye pon rindu ttsa..lame gile tak ke sane..:)

salam perkenalan..

an-nidxam said...

student uitm dan tasik shah alam.. mesti sehebat kami di uia dan ong tai kim gombak..huhu.. kenangan zaman belajar mmg boleh kacau bilaukan hati aku :(

tapi in a fun way :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails