Followers

Monday, November 8, 2010

RESTORAN WONG SOLO AYAM PENYET SHAH ALAM

1 2 3 4 5 68 9

Ok
Aku sangat lah pemalas nak update panjang panjang..
So far so good di Shah Alam..
Course hari ni pun Interesting!Instructor from Aussie
Petang pi layan Gym ngan Swimming..
Malam tadi pi Makan ayam penyet di Wong solo..
Sotong Goreng tepung sedap gila!!memang berhantu!
Sekarang kena buat assignment pulak..
Entah pukul berapa dapat tidur ni..

*tepat jam 12am jap lagi AIRASIA ada buat Promo Zero Fare..Cepat cepat cepat jangan ketinggalan untuk Book destinasi percutian anda!!

19 comments:

Jey Yusuff said...

nanti kita bloggers pakat terjah ini rstoren ramai2

Leez M. Saaid said...

agak2nya...dah berapa kali azim makan ayam penyet dalam minggu ni.

Heheheh.....berhantu jugak ayam penyet ni kan. :p

Cik Wanie said...

sedapnya makanan2 yg ditayangkan,
yg penting sotong goreng tepung tue,
nyum nyum...
(rindu nak mkn sotong goreng tepung)
cepatlah sembuh....
huk huk huk....

m.q said...

axim kt shah alam ke?
wow....jom i pay...heheheh...

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam.. pernah makan wong solo yg kat bangi nyer... sambal dia sedap kan.. heheh tapi portion cam sikit.. hehehehehee

ain said...

ayam~~tetibe rase lapo~~ (=.=")

zafi said...

alluring!!!

Beruang Madu said...

Wong Solo memang sedap... resepi jawa yang tulen tu tapi harga pun memang ganas sikit kan...

Hmmm jadi ke nak ke Sabah lagi?

Fieza79 said...

salam...

nk mnta tunjuk ajar sket bleh tak...mcm mana nk setel masalah out of space ni...perlu ke tuka blog baru...mcm mana nk kekal kan yg lama ni..huhu tlg...tau ni psl baca blog nizzareena...dia pon penah ada mslh ni kan...

tq...

@xiM said...

JEY,

mai mai mai..sedap makanan indon ni!!

@xiM said...

LEEZ,

dah 3 kali dalam seminggu..memang sangat berhantu kan.hahahaa

@xiM said...

CIK WANIE,

sotong goreng tepung tu sangat lah sedap!!

@xiM said...

MQ,

nak belanja saya makan kat mana?

@xiM said...

MIMIE,

sedap kan sambal nya..
tapi yang saya makan ni sangat pedas!!

@xiM said...

AIN,

dah dinner belum ni??

@xiM said...

ZAFI,

:)

@xiM said...

BERUANG MADU,

tak jadi ke sabah..kami ke destinasi lain.heheheee

@xiM said...

FIEZA79,

untuk masalah ni akak kena bukak blog baru,then upload gambor kat situ,then edit HTML,copy HTML then paste dalam blog lama..means to say actually gambar dalam blog lama di baca dari Blog baru yang sekadar nak upload gambar tu..

faham tak?kalau tak faham emel me ya azimashaary@gmail.com

m.q said...

belanja axim makan kt uncle k ke asiari ke kat sacc...huhuhuh...
mau...if still kt shah alam okeh

ctc me atreyu05@yahoo.com :)
but before saturday k

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails