Followers

Thursday, November 11, 2010

WEEKEND BREAKFAST @ PEARL VIEW HOTEL

Ini kisah minggu lepas..

Sebelum tu aku nak Ucapkan selamat Hari Ulangtahun lelahiran buat Abang Shuk..hari ni 11/11/2010 merupakan hari ulangtahun kelahiran beliau..semoga di panjangkan umur di murahkan rezeki,sentiasa bahagia di samping keluarga dan yang paling penting semoga abang shuk akan menjadi ayah yang mithali pada Adam Syahmi Alwafiy..Insya Allah..

Aku nak share gambar gambar masa breakfast di Pearl View Hotel hari sabtu minggu kepas..kebetulan masa Cik wanie dan mama dia datang penang,depa jemput aku untuk makan pagi di Pearl View Hotel..Let's take a look..

1
Pearl View Hotel ni sangat dekat dengan Rumah aku..

2
Aku pernah makan dah kat sini dulu..seleksi makanan yang ada berbagai bagai..memang menarik jugak lah.rasanya pun ok..standard hotel lah what do you expect kan..tapi kalau boleh depa patut varietykan lagi..ni macam basic sangat aku tengok.

3
Ni makcik mana ntah.tapi sebab dia duk dukung baby kat tempat kami nak makan so ambik jer lah gambar dia.Bukan nak snap gambar dia sebenarnya tapi gambar baby tuh..so cute and adorable..sekarang memang trend kan kalau baby perempuan orang duk pakai kan ngan Head Band macam ni..

4
sooo comel dan tiuttttt!!

5
Kami pilih duk kat luar sebab nak ambil angin luar..kat dalam macam suram sangat suasananya..mana mana lah kan.pilihan always di tangan kita..

6
mari mari kita makan apa yang ada..

7
ni pinggan aku..rojak sangat!

8
seleksi sayuran..

9
makan ni jer ker?Hot dog tu sedap!!

10
soya dan jus oren..

11
Omelet..aku suka sebab ada cair cair sikit..

12
Pelayan

13
cintawanie.blogspot.com

14
mama kepada cik wanie

15
makan banyak banyak sampai kenyang..

17
alamak..bun tu sangat keras..!!

18
my faveret-telur separuh masak..

19
Dessert-Buah dan Salad

20
view dari atas tempat makan

21
bincang pasal apa tu yek??

22
ingat dah habis makan dah..

23
25
Alhamdulillah licin kesemuanya..

26
Thanks Cik Wanie for the Breakfast invitation..lain kali kalau datang Penang jemput lah lagi..konpem aku akan sampai secepat mungkin.hehee..terima kasih daun keladi..ada umur kita jumpa lagi.

Sekian.

*cepat masa berlalu..pejam celik dah seminggu..course dah nak habis,esok hari last dan minggu depan akan kembali ke rutin asal..oh tidak..how i wish dapat duk kat Hotel concorde ni sebulan

6 comments:

Wahidah said...

amboi seronoknya bekfes...

tu cik wanie ngan baju kelawar die dh mandi ke blum tu..:P

sepul said...

hmm makanan hotel wat do u expect kan? more or less sama aja...
sosej,omelete,kacang dlm tin tu mmg wajib.
my feveret kalo bfast kat hotel i dia punya buboq sebab leh taruk macam macam sampai penuh mangkuk.

ian yusof said...

lain kali cuba mulakan dgn desert buahan dan sayuran dulu yer agar tidak kucar-kacir sistem penghadaman kita ... :) ...

-Fitness Trainer/Chef-

Cik Wanie said...

wai,
hihihi,
sebenarnya blum mandi lagi masa tue,
tetttttttt.....

axim,
yes,
baby tue sgt2 cute okeh,
geram tgk,
best kalau ada anak sendiri,
hihihihi....
nasik tue adalah "mukadimah" dulu,
hahahahhaha.....

u are most welcome,
ada umur dan jodoh yg panjang,
kita akn bertemu lagi,
tq sbb sudi spendkan masa bersama kami....

:)

kucingorengemok said...

pinggan rojak adalah better dari pinggan merapu dulu² tu, hihi

mummysyafie said...

eceeeh...consentrate nya cik wanie makan..tak toleh kiri kanan dah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails