Followers

Saturday, December 25, 2010

AXIM & FRIENDS : MAKAN MALAM DI WILLIAM

Malam terakhir di Shah Alam.

13 NOVEMBER 2010

Malam yang sangat lapar..nak ajak member keluar makan takder sapa yang available..last last terasa nak makan kat William,kebetulan Ziana,kakak dan Mama dah otw ke William jugak..so apa lagi memecut lah kereta dari Shah Alam menuju ke William..lama siot tak makan kat sini.

1
Tengok air ni pun mesti korang dah tau kan ni kat restoran mana..Kedondong Asamboi longan gelas besar tetap menjadi pujaan hati dari dulu hingga kini.kalau datang wajib order yang ni ngan air sua,.air lain dah tak pandang.

3
Makan pulak teringin nak makan ikan saba..uncle william tu suggest ambik nasi goreng apa ntah nama susah nak eja sekali ngan Ikan Saba ni.boleh la kongsi 4 orang..janji kenyang..nampak pun mengancam dan yang paling penting sambal Ikan Saba tu sangat lah menyelerakan..

4
makan sampai penuh mulut..opsssss..

5
Ikan ni pun tinggal kepala jer..dasyhat tak dashyat sangat lah kan kami makan..yang paling banyak makan semestinya tuan tanah blog..bab bab makan aku memang laju..parah lah nak kena bersenam sat lagi nak bakar kalori balik.lepas makan aku balik Hotel Concorde Shah Alam then tidor..

Next Entry: Makan-makan di IKEA sebelum balik Penang..

1 comment:

Cik Wanie said...

Last i pegi sana tahun 2008,
pastu dah x pegi dah,
huk huk huk,
bilalah dpt pegi sana lagi kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails