Followers

Friday, December 10, 2010

TRIP JAKARTA DAY 3 - SARAPAN PAGI,TANAH ABANG & BERANGKAT PULANG KE TANAH AIR

1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27

Salam kembali bersiaran..

Maaf aku tak dapa nak bercerita panjang untuk entri terakhir bagi Trip Jakarta bulan November yang lalu..cukup sekadar gambar mewakili cerita yang aku ingin sampai kan..sibuk dan banyak perkara perlu di selesaikan lately.Here's the quick recap tentang hari last di Jakarta:

-Pagi bangun then siap siap bersarapan pagi di Hotel
-Lepas sarapan aku,Nikli dan Mak Timah ke Pasar Tanah Abang untuk shopping last minute sebelum balik ke Malaysia..Banyak sangat baju baju dan kain kain yang ada di Tanah abang.Rambang mata di buatnya..
-Setel shopping baru kami gerak balik ke Hotel,Check Out dan menuju ke Airport international Jakarta..
-Dalam flight makan tengahari..best pulak rasa makan ramai ramai..:)
-Sampai Malysia masing masing berpisah membawa haluan sendiri dan aku balik ke Penang..
-Kesimpulannya Trip Jakarta ni sungguh fun sebab ada penyatuan dua keluarga..lain kali kita bolehg pergi lagi macam ni..Trip family..:)i thought it's gonna be boring but turns out it was so fun!!

Sekian tu jer lah entri untuk trip Jakarta..Insya Allah tahun depan aku sampai lagi ke Jakarta ni..who knows..:)

*Baru balik dari Trip Cambodia semalam..penat masih tak hilang..Alhamdulillah misi berjalan lancar..Semoga misi macam ni di jadikan annual event..sekurangnya boleh bantu umat islam yang miskin di sana..Nanti ada masa aku share gambar gambar semasa berada di Cambodia ya..Take care dan happy weekend semua!!

6 comments:

Anonymous said...

I need to hear exactly what Weldon can do with that :)

Warmest Regards
Jan

AQisH said...

saya suka blog awak ni..gamba2 nye terang lagi nyata ;-)

Anonymous said...

Hey everybody, it's Tim from Canada I'm interested in Computers and English studies. I work for a video game qa company.

Mak Su said...

whoaa.... rambang mata tgk brg2.... maksu prefer roti kalu dibandingkan ngan nasik lemak, tidak membulatkan :)

:: Cikgu Wiween :: said...

lagi jauh axim berjalan. bilelah kak win nak sampai sana pulak. hehe

ikan akeem said...

yo axim!lama kamu tak bersiaran..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails