Followers

Friday, December 3, 2010

AIDILADHA 2010 PART 1

0 1 2 3 4 5 6 7 8 8a 9 10 11 12 13 14 15 16

Biar je lah gambar bercerita..aku agak busy kebelakangan ini dengan bermacam macam hal dan peristiwa..makanya sebab itu lah aku tak dapat nak update Blog dengan lebih kerap..Insya Allah tak lama lagi semuanya akan pulih..

Gambar kat atas sekitar majlis Korban pada Hari raya aidiladha yang lalu..seronok juga terlibat sama dengan proses korban ni..walaupun dah tak berapa kenal orang kampung tapi still rasa excited.sekali setahun beb..balik rumah pek pek kan pulak daging untuk berbagi pada yang memerlukan.keliling kampung aku pi berbagi Daging..Moga moga di berkati Allah..

*akan away bermula 4 Disember sehingga 8 disember 2010..Ke Cambodia bersama rakan pejabat dengan Misi kemanusiaan, untuk membantu penduduk di sana..jumlah kutipan sumbangan yang kami terima mencecah RM40,000..semoga mereka yang menyumbang sentiasa di murahkan rezeki..Doakan kami selamat pergi dan Pulang.Amin.

9 comments:

sepul said...

selamat beramal ibadat saudara. semoga saudara saudara kita disana akan lebih gembira dengan kehadiran saudara dari Malaysia untuk membantu.
teringin sangat nak join misi misi kemanusiaan macam nih

Wahidah said...

byknya korban....mesti asyik mkn daging je kan

rasp said...

bagus lah u still involve dgn org kampung walopun tak brapa kenal...

and have a safe journey...
and slamat beramal ibadat...

eLLy said...

ngeri ngeri ngerii ....


selamat menjalankan misi dng jayanye ...

tintasutra said...

salam maal hijrah bro, hope pak ashaari is well too.

mummysyafie said...

sekali je pernah tengok korban ni..pastu takmo dah. tak sampai ati..

semoga selamat pergi dan balik yer zim..misi kemanusiaan rupanya..

zafi said...

oh qurban! I miss it this year!

en_me said...

sonoknyerr uoolss.. ehehe

lily lotus said...

cutenya the lil girl :) selamat menjayakan misi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails