Followers

Monday, July 25, 2011

FOOD REVIEW : HAAGEN-DAZS ICE CREAM @ AUTOCITY


681-G5, Jalan Perusahaan Autocity, 
North-South Highway Juru Interchange Prai,
Penang, Penang 13600


PARADISE @ HAAGEN-DAZS

-6 Scoop of different ice cream : 
Mango sorbet,raspberry sorbet,dark chocolate orange,
vanilla macadamia nut,green tea and Chocolate.
-Taste : 10/10!!!!!
-Price : RM29 excluding Tax


The quality of the ice cream is very good,Nice and smooth!!delicious!!!!!!!!


rugi yang amat-amat kalau tak habiskan..rasa macam nak lagi.


Ni citer hari sabtu yang lalu..teringin nak makan aiskrim Haagen Dazs..order Paradise ada 6 scoop ice cream..semua sedappp tapi tak berapa berkenan mango sorbet dan Rspberry sorbet tu sebab masam.overall aku lagi prefer aiskrim Haagen Dazs daripada Baskin Robbin.sebab Haagen Dazs lebih classy.hahaa..tapi dari segi taste pun memang HD lah lagi sedap..Harga pun sedappp jugakk.sekali sebulan nak makan tu boleh la kan time gaji..serius sedap sampai duk teringat-ingat..apatah lagi bila tengok gambar.tu yang aku saja buat entri Khas pasal ais krim ni..saja nak kasi korang terliur..muahahaaaa..(status kehalalan rujuk link ni.)

*isnin dan selasa ni jer aku kerja..Then aku terus akan bercuti dari 27 Julai 2011 sampai 9 Ogos 2011.Ke mana?nanti lah aku bagitau.kasi saspen sikit.

10 comments:

eLLy said...

perghhh ... terbaikkk !!


cotii lagik?

Ad Rifza said...

Pernah pegi knapalaa tak prasan kedai ni..nanti pegi lagi leh singgah..sedapp jer nampak..:-)

@xiM said...

ELLY,

yeappppp terbaekkk..

haah cotii lagik..

@xiM said...

AD RIFZA,

kalau nampak pun dah sedap yang makan ni tak tau lah camana kan.heheee

sepul said...

pernah sekali ja makan HD kat KLCC lama dah. mahai sangat.
selamat memulakan ur journey of a lifetime.

@xiM said...

SEPUL,

hai encik sepul..

Ghazali B Abd Aziz said...

Axim ...

Suka ice cream yaaaa .... Insya Allah, I will introduce you icecream nanti ... my daughter kata sedap ... tak tau ler , bebudak kan ... semuanya sdap ...

So nanti you try tau ... Insya Allah.

Ghazali B Abd Aziz said...

Axim;

Insya Allah, nanti I will introduce to you some icecream gak kat sini ... my children semua kata sedap ... tak tau ler bebudak kan , semuanya sedap kan ..

Insya Allah ... sama sama kita rasa ...

shoeque said...

gambar2 terbaeklah... bestkan paradise tu, next time cubalah brownies pulak tp manis sikitlah

lily lotus said...

gulp :)

ni mesti tgh pulun siapkan kerja ni, kata nak coti panjanggg..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails