Followers

Tuesday, October 27, 2009

HONG KONG DAY 6-DISNEY ON PARADE (PART FINALE)

Balik dari Bershopping kat CITYGATE OUTLET,kitorang kembali lagi ke Disneyland..masa ni ngam ngam aturcara program untuk DISNEY ON PARADE,satu perarakan most of the Character in Disney..Quite interesting jugak tengok diorang menari dan berarak di iringi Lagu lagu Disney Soundtrack..Aku sangat malas nak letak Caption..apa kata korang fill in the blank..Teka Karakter apa yang ada dalam gambar..hehehe..Layan kan ajer lah k..:)

16 MEI 2009

Jenuh la kami duk menunggu masa ni..Orang ramai dah beratur kat tepi menanti perarakan bermula..Kalau tak tunggu tepi ni nanti tak nampak dengan Jelas pula..Cuaca masa ni toksah cakap lah,memang panas yang amat..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13


14

14a

14aa

15

15a

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

25a

26

26B

27

28


28A

29

29a

30

30A

31

32

32a

33

34

34a

35

36

36a

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

48a


4mb

49

50

51


52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

69

Selesai Perarakan Disney ni,kitorang mengambil kesempatan untuk Bershopping kat Kedai cenderamata kat sini,banyak sangat merchandise yang ada sampai rambang mata tak taw nak beli yang mana dah..aku ngan Ziana duk beli Gelas kaca ukir nama,Nikli pula duk pulun Beli T-Shirt Disney Kaler Itam yang Quite Nice Jugak..

1

3

4A

5

7

8

15

16

17


18

20

23

25

29

30

31

Da siap beli barang,terus ke Hotel amik Barang,Drebar teksi da tunggu nak hantar ke Airport untuk kami bertiga pulang ke tanah air yang tercinta..Sayonara Hong Kong..Jika Diizinkan memang aku nak datang lagi..nak explore Macau lagik..hehe..

*In Three Words about this Trip - IT WAS GREAT!!..Thanks Nikli dan Ziana kalau aku ada banyak susahkan korang..maklum lah macam macam kerenah yang jadik..Looking forward to be with you guys again in Next TRIP..Thank You so much..maybe Thank You is not enough,But that's the least i could figure out this Time..Thanks!!

6 comments:

Anonymous said...

"Jauh perjalanan luas pemandangan, banyak mendengar bertambah pengetahuan, Hati dan akal penentu haluan, DISNEY ON PARADE menambat kenangan...

Leez said...

wahh...bestnya..nanti saya pun akan ke disneyland...di paris..

m.q said...

disneyland ni mmg impian sejak kecik yg tak tau la bila tahun akan tercapai...isk...

kamileha said...

bila la aku nak sampai tempat tuu....huhu

budleee said...

best

teringat 13 thn dulu, gi disneyworld kat florida, and tgk parade dia.. best gak

♥cutebabygirl♥ said...

best gileeee!!!!!!!!!!
nak pegi jugak!!!!!!!!
wuaaaaaaaaaa~~~ (T_T)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails