Followers

Thursday, October 8, 2009

SUNRISE @ REDANG ISLAND

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

20q

21

22

23

*actual event on 8th of August 2009

14 comments:

Diarihatiku1976 said...

mengancam habis gambo ni.. terpesona dan terpaku sekejap.. menghayatinya....

Benedict Bernard said...

pulau redang is beautiful. pernah pergi sekali tapi masa tu takde slr lagi. but that was donkey years back.

Masy said...

membangkit kenangan lalu laaa bile tgk pic ni sume hehehheheeh

nak mandi laoooooooooooottttttt

m.q said...

axim ni bleh dpt award pghargaan dr MO Tourism ni

CAHAYA said...

kenapalah Cahaya tak suka pulau. :( Tapi gambar2 kamu cantik.

Faisal Admar said...

cantik pic... jim aku rasa hang kena tukar template lar... cari template yang boleh letak pic besar2... since hang memang terjebak dengan dslr punya geng :D

aku nak pi mee sotong jap gi dengan keith... nak join? :D

@xiM said...

DIARIHATIKU1976,

Subhanallah..Ciptaan tuhan yang agung kan..anugerah untuk kita semua yang mahu berfikir..:)

@xiM said...

BEN,

it was so beautiful..indeed!..rugi ben takder DSLR lagi kalau tak konpem gamabr meletop pop pop kan..:)

@xiM said...

MASY,

Kenangan indah kaa kenangan pahit ni kak..hehe..hope kenangan manis ya..

@xiM said...

m.q,

dapat award??hehe..kalau depa nak bagi kecik tapak tangan tapak kaki aku yang besaq ni haa aku tadahkan..hehe

@xiM said...

CAHAYA,

tak suka pulau??satu kerugian tuh..kat pulau la tempat yang paling strategik kalau nak beristirehat ataupun nak berbulan madu..:)

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

i'm about too..nak tukar template dah sebenarnya tapi mengenangkan semua link dan gambar kat sidebar aku kena buat balik,means to say hilang semuanya kalau tukar template baru tu yang aku tak jadi..leceh maaa nak buat satu satu balik..takder masa lagik..

unless aku bukak blog baru jer.

nak pi makan mee sotong??ok ok selamat lunch..tak minat sangat laa mee sotong tuh..hehe..:)lagipun aku tak kuar lunch,tadi dah bantai mee goreng banyak..:)

jengjengjengg said...

b e a u tiful!

bozzobattousai said...

cun...sunset ngan sunrise memang magical moment...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails