Followers

Tuesday, May 24, 2011

WHITE WATER RAFTING @ KIULU RIVER PARK,SABAH

Kiulu White Water Rafting day trip near Kota Kinabalu, Sabah, Malaysian Borneo is an experience that all the family can enjoy. Kiulu River is graded as Class I / II river and provides an easier, and enjoyable, white water rafting trip in Sabah, Borneo.





Currently i'm back in Penang again..Kerja lah hari ni.semalam sampai KL pukul 10 malam then ambik bas pukul 12 am ke Penang...As usual,kalau dah pergi Holiday walaupun singkat mood bekerja tu memang susah sikit nak mari..esok lah kot baru pulih sepenuhnya..hari ni datang opis dalam kemalasan..nak update Blog pun malas.Just tempek Gambar percutian singkat yang lalu.Aku pergi ke Miri,Sarawak dan dari sana buat Road Trip ke Kota Kinabalu melalui Brunei..jauh jugak perjalanan tapi best!!Gambar kat atas ni masa buat White Water Rafting kat Kiulu River Park Tamparuli Sabah.
.
Just enjoy The pictures above.Masih belum rajin untuk buat full entry berkaitan This Roadtrip.What more can i say - Pengalaman pertama buat Water rafting di sungai Kiulu..teruja dan sangat seronok..Next year kena buat lagi di Sungai Padas pulak.Really enjoy the Roadtrip!Thanks to my buddy yang join on this roadtrip..:)
.
*Ok selamat malam..Esok akan sibuk bekerja lagi..sekarang tengah giat berlari..such a good Therapy for me.

16 comments:

cek chun said...

perhhh.. seronok ni kalau boleh join.

sepul said...

tudiaa aihh besaqnya helmet NN. awat hampa taknaik satu rakit yang sama?

mummysyafie said...

nikli..topi senget tu. longgar erkk??

@xiM said...

CEK CHUN,

best!!teruja!

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

saja tak naik rakit sama.(rakit kerr>>)baru leh ambik gambar..haha..

@xiM said...

KAK NOR,

helmet tu besaq sangat!haha

kemang~ said...

fuyoooo...bez gilaaaa..x sbr nk g .. btw dah follow blog n dah ltak dlm blog list...care to share link blog?

@xiM said...

KEMANG,

ok nanti i will follow you and put your name under my blog list..

thanks for dropping by ya!

lily lotus said...

best gilak! tapi ly penakut..hihi..tetiba :D

Leez M. Saaid said...

wahhh..abam ajim n abam nn berakit ler....beshhnyaaaa.....nak gak naik one day nanti.

MonizaM said...

seronoknya !!!! nak cuba tapi takut lemas huhu

@xiM said...

LILY,

belum cuba belum taw..:p

@xiM said...

KAK LEEZ,

besh!!cubalah nanti kak!

@xiM said...

MONIZAM,

jaket keselamatan tu kan ada..tak lemasnya..dun worry..

Cik Z@i Pen@nG said...

syoknya....tp cheq takut ayaq dalam2 cmtu...hehehe...

Yours truly said...

salam azim

kat gopeng pun ada.. akak baru je p bln lepas.. mmg best gilerr lah rafting nih!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails