Followers

Wednesday, September 16, 2009

ANOTHER BIRTHDAY GIFT..

Pagi tadi..

Operator stesen panggil aku..katanya ada PARCEL sampai untuk aku.Tengok tengok belek belek satu Kotak yang sedehana saiznya,tapi tak lah berat sangat..Ringan saja kotaknya..masa ni akal aku dah mula berfikir dan meneka apa isi kandungan parcel tersebut..

0

Ni lah saiz kotaknya..ta la besar dan tak la kecik..just really curious about the box content..Hantar pakai courier GDEX,alamat nya dari Petaling Jaya..Hmmm sapa yang ada di sana ya..

1

Perlahan lahan aku buka bungkusan..

3

Ini rupa kotak di dalam,

4

Dan aku terkujat seketika bila tengok nih..suprise sungguh!!no wonder kat Kotak ayat tu tulis 'because you are exclusive'-By exclusive means wajah aku telah di figurakan-Jadi satu figura kecil untuk di abadikan sebagai simpanan sendirik..TERIMA KASIH DAUN KELADI sangat sangat pada yang memberi..i really LOVE it!!seriously..korang tahu lah kan aku memang suka menatang patung kecik macam neh..(masa aku bukak kotak nih memang aku tersengih lebar macam dalam gambar di atas..Thanks ya pada KAMU!!)

5

Aku pun tak sure mana that person ambik gambar aku nih..yang pasti aku rasa mesti dia ambik dari Blog(ataupun FaceBook) sebab orangnya merupakan silent reader AXIMUD..:)..kalau tak silap ni gambar masa pi PD ngan YKWYA bulan APRIL yang lalu,sebab aku pakai kolar kuning..hehe..apa apa pun thanks again..you just have no idea how much i want this!!Pernah terlintas nak buat sendiri tapi tak buat buat pun last last ada orang kasi..wonderful!!

6

Siap pakai Jersi No.7,ada nama Beckham kat belakang..hehe..lawa seh..plus,ni bukan size kecik tapi medium size..besar trofi gitu..baru best nak buh dalam showcase kat rumah kan..:)tapi nasib baik badan saiz kecik,kalau ikut saiz badan aku mau jatuh stand tuh tak dapat nak tampung..hehehehe

7

aku yang telah menjadi patung:)

8

Maybe korang akan kata tak sama sangat kan..takpa lah asalkan part mata sepet dan senyum lebar tuh ada kat Figura neh..yer lah,kalau tak silap aku ni hand made so nak dapat exactly macam muka kita yang actual agak sukar ya..macam ni pun aku dah kira ok..suka suka suka!!(tang senyuman patung nih sama tak ngan senyuman aku??hehehehe)

9

Jap lagi balik rumah memang aku nak buh dalam Showcase,boleh tambah lagi koleksi..makanya aku akan menjadi lebih 'rapat' dengan collection aku yang lain dalam almari kaca tuh..(psiko tak bunyinya..??hahaha)anyway,THANKS again pada yang memberi..aku appreciate sangat sangat sangat!!memang SUPRISE yang tidak di jangkakan lansung..

Ada Ubi ada Batas,
Ada Hari boleh ku balas..

*mood bekerja jatuh mendadak arini sebab esok sehari jer lagi nak kerja..jumaat dah cuti direct seminggu terus..wahhhhhh aku nak balik kampung..nak balik kampung..nak balik kampung..

26 comments:

livelifethefullest said...

bestnye! hari tu ada jugak hajat nak buat tapi agak mahal jugak..
takpe2..next time..

ehh..sama lah figura tu..hehe

Marzalina said...

tang gigi tu sama hehehe =)

Izan said...

huh... best tol adiah ni...
sama tp tak serupa. =)

p/s:ramai tol peminat hang no...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ok..sgt unique present ni..high value ok...

fido said...

ishhh!!!! best tul ler bla ader org appreciate cam nih!!! Anyway, HAPPY BIRTHDAY BRO & SELAMAT HARI RAYA!!!

bozzobattousai said...

cun giler...awak dah femes pasal dah ada action figure sendiri cam Son Goku...

Wahidah said...

so cute...selamat hari raya axim..maaf zahir batin

mimie azimask said...

birthday kamu yaaa.. bebulan puasa ini amat tak sempat jenguk blog kawan kawan.. apa pun happy birthday ya kalau ya birthday anda.... semoga senantiasa dimnurahkan rezeki.. amin

selamat hari raya yeee

pearl'E.J said...

perghhhhhhhh!! sempoi gila... cool!!!

haa betui2.. tang senyum lebaq tu ada laa mcm axim.. ehhehehehe.. :D

@xiM said...

Livelifetothefullest,

kalau nak buat nanti buat jer..hehe.

sama ek??macey!!:)

@xiM said...

Marzalina,

i think so..hehehehe

@xiM said...

Izan,

memang best kan hadiah ni..i like it too!!

*ramai peminat??bukan peminat,mereka pembaca setia..:)

zai said...

mahai tang janggut ciput tu..ahahaha...

@xiM said...

Princess N,

indeed!!very valuable ok..

@xiM said...

FIDO,

selamat hari raya to you too..thanks for the belated besday wish..:)

@xiM said...

FIDO,

selamat hari raya to you too..thanks for the belated besday wish..:)

@xiM said...

Bozzo,

hahaha,,femes la sangat kan..jom buat action figure sendirik..

@xiM said...

Wahidah,

maaf zahir batin to wai jugak..samat hari raya..:)

@xiM said...

Mimie Azimask,

sibuk yek..patut lama tak namapk..hehe

anyway,thanks..selamat hari raya to you jugak..:)

@xiM said...

Kak Ej,

sempoii kan..:)tersenyum lebaq laa sebab dapat mender nih..:)

*ekk sama ekk..:)

@xiM said...

Zai,

tang senyum lebar tu tak mahai kaaa??:-p

topecdegreat said...

bestnya dapat gift yang tak disangka2 ni

KNizam said...

selamat hari raya aidilfitri 1430h
maaf zahir batin

Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
Suasana hari raya walau di mana pun jua
Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

Faisal Admar said...

untung azim ramai peminat :D

CaTwOmEnS said...

HA HAA MEMANG ADA IRAS PUN,... SUKA2!

Ziana said...

kindly pls refer my komen kat Fb ek
hahahahahahah...
:P

erks..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails