Followers

Friday, September 4, 2009

PRE-BIRTHDAY PARTY @ KENNY ROGERS:)

Ini ada satu cerita.

2 September lalu..aku berkesempatan untuk berbuka puasa bersama dengan teman lama,kawan masa sama sama induksi 3 tahun dulu..Bukan senang nak jumpa depa walaupun kami duk kerja satu penang jugak..masing-masing sibuk dengan komitmen..Tapi Alhamdulillah we manage to make it happen,at last..

1

di petang itu..

2

Bertempat di JUSCO BANDAR PERDA

3

Mulanya aku plan nak ajak diorang makan kat JOHNY'S tapi tak mendapat persetujuan ramai pulak..depa tak suka makan steamboat kot..takpaa lah,aku tak kesah,yang penting dapat hang out ngan diorang..majoriti memilih untuk makan kat KENNY ROGERS so here we are at Kenny Rogers..

4

Yang ada kami semua seramai 8 orang..Enchek Salman tu memang dah selalu aku jumpa,kata satu tempat kerja..yang lain tu macam Azmer ngan Wan dah lama tak Jumpa..Jamri pulak kebetulan Outstation dari KL ke sini tu yang kami terus ajak dia sekali..The More the merrier kan..Alhamdulillah semua kawan kawan sehat sejahtera..makin sehat nampaknya setelah semua dah berumahtangga..

5

Lanny pun aku duk selalu jumpa dah kat sini.Dia sampai lambat sikit sebab ada hal lain.lagipun JUSCO PERDA ni sekangkang kera jaa ngan rumah dia..

6

jom jom kita order makan dulu..

7

air segala jenis..Winter ada summer ada..

8

aku minum hat ni-COFFEE MOCHA saja..Hot one

9

Yang pasti Muffin KR memang sedap..Vanilla semestinya.Kalau mai sini aku tak pernah lagi makan muffin Coklat.memang gemarkan Vanilla sedari dulu lagik..Waktu azan berkumandang dan kitorang berbuka puasa bersama-sama..nasib takder adegan tahun lepas-(yang berbuka kat Damirall Grill orang tak azan kami dah berbuka dulu..haha tak ingat??rujuk link ni k..:)

10

ayam quarter blackpepper

11

Untuk Ramadhan ni KR ada wat satu menu baru-SPICY CHICKEN BBQ..ekkkk yang ni aku tak berapa gemar kuah dia..better lagi makan yang BLACKPEPPER ataupun yang ORIGINAL..tapi kalau korang nak try apa salahnya..still boleh telan maa..

12

side dishes-MASHED POTATOES

13

Corn and mixed fruit..nyamm..

14

Dah setahun tak jumpa maka sempat la kami duk catch up apa yang patut..basically on our job and daily life..and diorang tak sudah sudah duk citer Life after marriage..hehe..maklum lah ada dua orang jer yang tak kawen lagi..sapa kah orang itu sendiri pikir lah yek..haha

15

Yang best kami duk pakat pakat kumpul duit untuk beli Kek Besday-untuk aku dan Lanny..Birthday kami jatuh dalam bulan ni..ni in advance kiranya..terawal 4 hari..hehe..takpaa ja kan..

16

Kek Secret Recipe maliiii

17

HAPPY BIRTHDAY IN ADVANCE :)

18

Mari memotong KEK..

19

Chocolate Indulgence Nama di beri

20

Alhamdulillah..kenyang sudaaa..

21

sessi bayar membayar..:)

22

After dat masing masing pakat pi Solat maghrib then kami duk bersembang sat kat luar ni sebelum berpisah..Nice to meet you guys all over again..Thank you for da Cake..ada umur nanti kita jumpa lagik..Nak tunggu Bulan Puasa macam ni baru meriah kot nak berjumpa,takpa lah..janji tetap Keep in Touch kan..aku faham kita masing masing dah sibuk dengan komitmen tersendiri..:)

23

aikk..dah nak raya ker..

After all,It was good to eat with some other friends like this..:)

**Lagi dua hari nih..haha..Happy Birthday to my Auntie HAFIZAH AZHARI..hari ni (4 September) merupakan Ulang tahun kelahiran dia..Semoga Mok Zah di kurniakan Umur yang panjang dan sentiasa di murahkan Rezeki..Semoga berbahagia ke akhir hayat yaa..(ehhh ni macam wish untuk orang yang baru kawen kan..hehe..belasah jer..:)

33 comments:

Qumairah said...

Seronoknya, masih keep in touch wth member2 kan. Bab citer hal kawin jika status dah married memang betul. Kengkawan saya kalau jumpa bab perbualan akan berkisar..susu,lampin botol dan anak dah mula pandai aper...seronok gak dengar sekali sekala hehehe..

So axim happy pre Birthdaylah.... lalalalalala

su su said...

axim...
happy pre birthday..
moga mencapai apa yang diimpikan

13may said...

waaa...awai sambut besday :D

btw, hepi besday in advance :)

A.R.A.S.H. 910 said...

sudah lama banget x mkn di kenny rogers kerana kureng menggemarinya..huhu =)

siti_asiah said...

hepi besday...dah nampak kurus sikit la...

sepul said...

selamat hari besday jugak! semoga cepat temu jodoh

eedany said...

Fuh! mengancamnya cake!

Happy Birthday in advance axim yang manis...

;p

Ziana said...

aiks awai?
:)

xmo wish dulu..
(leh ke mcm tuh? :P )
hehehe..

ok ok..
happy bday in advance to u n lenny!! same date :)
and nice number yeah!!
:)

c u :)

Are_Long said...

happy bday in advance 2 u axim...

Faisal Admar said...

aku sangat suka chocolate indulgence! :) favorite tuh!

hmm tak ajak pun aku join :(
sedih betol.

aku suka part thigh/drumstick dan black pepper sauce :)
side lak suka potato salad.

muffin suka chocolate!

hehe macam mana ni semua tak sama :P

chen said...

mcm2 program! hehe....

Wahidah said...

coklat indulgence...one of my fav la..hehehe...tk pernah makan kenny rogers..lagi prefer nandos..hehehe

@xiM said...

Qumairah,

tu lah..berkawan ngan orang bujang yang tak berapa bujang macam tu lah jadinya..hehe..anyway thanks for da wish..:)

@xiM said...

su su,

thanks su su!!

@xiM said...

13 may,

tu la pasal..haha..awal la pulop..

tq tq

@xiM said...

ARASH910,

aku pun kurang menggemarinya tapi apakan daya majoriti bersuara minoriti akan kecundang..:)

@xiM said...

Siti Asiah,

nampak kurus??ekkk silap tengok orang nih..hehe

@xiM said...

Sepul,

dua hari lagi lah tapi tetap thanks jugak..:)

ameen..semoga cepat ketemu jodoh..:)

@xiM said...

Eedany,

terima kaseh eedany yang ayu!!:p

@xiM said...

Ziana,

okeh..thank you so much!!
nanti nak wish lagi ok..tamak tak??haha

see ya!!

@xiM said...

Are Long,

thanks ALONG!!

@xiM said...

Faisal Admar,

kalau taw aku ajak ko sekali sebab kek 2 kg tuh tak habis..lanny amik wat balik bagi anak menakan dia makan..haha

i owez stick to vanilla..mmm nyummmm...

aku suka bahagian dada..hehe tapi tak suka wing..

*semua tak sama yek??complete each other tu..hahahha

@xiM said...

Chen,

macam macam ada kat sini..hehe

Chen,long time no see!!

how are you??

@xiM said...

Wahidah,

saya pun prefer NANDO'S sebenarnya..next time nak makan nandos lagi..potato salad kat nandos sedap!!

LannY LennY LeannY said...

thanks v much to axim...sebab ko organised masa ni....n to all my ex PEP friends i missed those OBM moments...the best ever i had in my ex co.

To Ziana...thank you....same date n the best no...n i like it :)

CATZ said...

happy birthday to you axim..
:)
moga panjang umur murah rezeki.
:)

k.A said...

selamat ulang tahun :D

Anonymous said...

anon nk tanya, befday abg yg ke26 thn ek?

Anonymous said...

awk comel mcm matt damon..=D

chen said...

bagus, sgt bagus! thanks for asking! hehe....

Faisal Admar said...

ke 26 ke? :P
hmm.
aku taknak ucap sampai ke date yang sebenarnye :D

ok tak macam tu?

sepul said...

wei sedap wei muffin vanilla.. aku sukaaaaaaaaa

Izan said...

banyaknya kek dia dpt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails