Followers

Thursday, September 3, 2009

NASI DAGING PENANG MAI

sss

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

10a

10aa

11

12

13

14

15

16

17

18

19

21

22

23

I'm not into 'Daging' so much,but after i ate this Nasi Daging,my perception changed..It's really truly Delicious!!Probably because everybody get involved and cooperate together,with a lot of 'Barakah' inside it..

Alhamdulillah..

25 comments:

Marzalina said...

ayaq asam tu nampak sempoi benar!

hantaq mai sini sebungkus! ;p

Faisal Admar said...

nak nasi daging :(

nazzman ibrahim said...

fuuyoooo ayaq asam tu buat ayaq liuq aku meleleh la....

Ziana said...

terliuq eh!!
:)


agak² bile Maria Tengku Sabri nk carik pengganti or partner ek?
nak jek i rekemen u
hehehehe...
:P

Wahidah said...

same goes to me la..kureng sket daging2 ne

Baby Wify said...

huhu never had chances eat nasik dagang...sedap ehh.....tinginnn....

Mrs.Sheikh said...

nape seme laki?
tak nampak pompuan pun??

A.R.A.S.H. 910 said...
This comment has been removed by the author.
A.R.A.S.H. 910 said...

apa yg penting..... KERJASAMA!!! wonderpet! wonderpet! huhu =)

Suka Bebel said...

sepakat membawa berkat.hehe selamat berpuasa bro!

Qumairah said...

HAhahahah.. arash 910..my student kalau saya tanya apa yg penting di sini???...itulah yang depa dok jawab...nak marah pon ade..tergelak pon ade..BTW nasik daging is my favorite...tapi tak tau buat..ade rempah segera camtu ek...kena cariklah ni..kat supermarket ade tak...lalalalalala

chen said...

hang ada tlg masak ke? ke tlg makan jer? hehe....

@xiM said...

Marzalina,

memang sedap pun ayaq asam tuh!!alamak camana nak hantar ni dah habis laa..huhu

@xiM said...

Faisal Admar,

hahah ko lambat..nasi dageng semua dah kena sebat..:p

@xiM said...

Nazzman,

kalau makan lagi melelh habis semua air liur tumpah..:-p

@xiM said...

Ziana,

tu lah..boleh jugak buat side income kalau marlia tunku sabri nak ajak join venture jadik pengacara ngan dia..:)

@xiM said...

Wahidah,

nak nak daging liat..yang nasi daging ni pun makan nasinya jer..haha..lauk goreng telur jer..:)

@xiM said...

Baby Wify,

sedap la jugak..pi la carik peket nasi dageng segera..ada jual kat kedai then masak sendirik..mesti umpphh..

@xiM said...

Mrs Sheikh,

ada pompuan..tapi ko kena tengok betul betul..dalam gambar peket nasi dageng segera tuh..kat belakang tuh wanita bertudung puteh..perasan tak?

@xiM said...

ARASH 910,

yeahhhh yang penting kerjasama..hehe

@xiM said...

SUKA BEBEL,

sepakat memang membawa berkat..selamat puasa jugak to you k!!

:)

@xiM said...

QUMAIRAH,

ekkk nanti saya tanya ngan orang stesen ni kat mana diorang beli k..sedap!

@xiM said...

CHEN,

aku tolong jugak ok..tolong tengok n tolong amik gambar..hahaha..tolong jugak tu kan..:)

CATZ said...

huyoo..sedapnya tgk..awat yang masak semua lelakiiii...perempuan takde keww?
:)

selamat berbuka.
:)

Faisal Admar said...

bila nak masak nasi daging untuk aku? :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails