Followers

Wednesday, April 14, 2010

HARI KESIHATAN & HARI MENDERMA DARAH

Hari Rabu ialah hari yang best.

Aku pun tak taw best tang mana,tapi aku rasa best lah.mungkin sebab hari rabu kat tempat aku ni ada Pasar Malam Seberang Jaya.Hari Rabu tiket wayang Murah..Hari Rabu ialah pertengahan Weekday maksudnya dah dekat nak weekend..hehehe.malas nak story panjang panjang,layan jer lah apa aktiviti aku hari ni..

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

10

13

14

15

16

17

18

derma

19

20

21

Hari ni ialah Hari Kesihatan di Tempat Kerja..Dimulakan dengan ceramah kesihatan,then ada Screening test untuk tekanan darah,nak cek BMI badan,cek gula dalam Darah,ada pemeriksaan Gigi dan Mata..aku dah cek semuanya Alhamdulillah sihat sejahtera..cuma tang berat badan terlebih sikit.haha..Derma Darah pun ada,aku derma lah satu beg..buat Insan yang lebih memerlukan..yang penting semua check-up free.tu yang best..

*hari ni nak pergi Langkawi pulak..oh..i miss LANGKAWI..lama dah tak pi..:)

11 comments:

Leez said...

axim -

best nya...leh wat medical check-up free gitu.
tak payahlah kuruskan lagi...dah ok tu...kalau kurus lagi nampak mcm org sakit plak...
yg penting nampak tough!!

Adry said...

ermmm... tak sakit ker aa... aku seram sejuk la nak derma darah ni... hehehe

CAHAYA said...

bestnya derma darah. lama tak menderma. hehe.

Izan said...

bagus menderma darah...
akak penakut nak derma darah, tgk gambar ni pun da rasa ngilu. hahahahah

kucingorengemok said...

awat budak kecik tu nangis hang dukung dia, zim? tak suka ke? hehe...

Lady Dyla said...

tak tercapai lg hajat nk derma darah.. xnok derma kt UK.. nk derma kt Mesia gak..! hehe

m.q said...

tak pernah lg derma darah
mcm scary saja...(T_T)

Mak Su said...

saya nak combat over 40 sindrom :)

kaplabot said...

br tertanya2 bila axim nk p langkawi lagi ?

Kniedaz said...

axim dok kat seberang jaya ke? katne ek? akak dok permatang pauh ^_^

SaveTheWorld said...

tak pernah derma darah lagi...setakat ni...dulu hendak try derma tapi tak jadi gara2 abg yg sudah derma darah tiba2 pingsan selepas derma darah ako apa lagi terus pulang rumah... takut..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails