Followers

Sunday, April 18, 2010

MODEL PHOTO SHOOT SESSION - BUSANA PENGANTIN SNS ANGGUN

Photo shoot Untuk memperagakan Busana Pengantin SNS AnGGUN sekitar Alor Setar pada 17 April 2010 baru baru ini..Alhamdulillah sessi penggambaran berjalan lancar..

LOKASI : RUMAH TOK SU & KUALA KEDAH
MODEL : AIDA SUHAINA
JURUGAMBAR : AZIM ASHAARY

Terima kasih kepada semua yang terlibat terutamanya teraju utama SNS Anggun ,Cik Wanie & Puan Hajah Siti Aminah Basiron..Layan dulu gambar-gambar di bawah ok..

1a

2

3

4

5

5a

6

7

8

9

10

11

13

14

15

Dari pagi sampai ke Petang sessi photoshoot berlansung..dengan kerjasama semua Alhamdulillah sessi berjalan lancar,walaupun model agak kekok untuk beraksi pada mulanya..Sebarang pertanyaan mengenai Busana Pengantin dan Khidmat Jurugambar boleh lah merujuk pada gallery-SNS-Anggun,ataupun berhubung terus dengan saya/cik wanie melalui Emel..TQ.

*esok sudah kerja..Hujung minggu berakhir.Sekejap sangat masa berlalu.

10 comments:

Wahidah said...

pergh..there u are axim..akhirnyaa...keep it up..nice pic..:)

Cik Wanie said...

dearest axim,

u dah buat keje yg terbaik,
big boss aka Pn Hajah Siti Aminah pun sgt2 berpuas hati dgn hasil kerja u,
x sia2 amik u as our photographer,

hope lps nie,
ada lagi photoshoot utk MODEL kan,
hihihihi:)

btw,
i nak gambar i plsssss,
nak update kat blog i,
huk huk huk...
send to my email ok;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sakan pengntin posing...beshnyerrrr...

Josh said...

Wow, Axim bro, your photography skill improved in lightning speed!
Beautiful!

Mazlan A S Leanny said...

wow layan 50mm nih...good :)

A.R.A.S.H. 910 said...

hebat-hebat..tak mampoo..huhu

Mak Su said...

menyerlah, hasil fotografi, model, bekground, tahniah

DrSinga said...

clap..clap...clap...
sungguh maju...
good bisness ni!!

artisticklytouch said...

i think you can explore more

khairi said...

axim...pandai hang snap noe....model tu yg lawa...aku rasa dia tak kawin lagi..hik22..hik222

rdgs khairi
gerbangkasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails