Followers

Friday, April 30, 2010

PAYDAY BOWLING TOURNAMENT

Agenda malam ni-Main Bowling di Megamall Prai sempena Payday..kami sepakat nak jadikan agenda bulanan..lepas gaji main Bowling..ok lah tu kan..aktiviti sihat..sekarang banyak aktiviti mingguan yang diorang semua rancang..(diorang tu aku maksudkan colleagues aku lah..)isnin main futsal,selasa main Badminton,Rabu rehat,Khamis main badminton lagik..rasa macam aktif pulak..

1 2 3 4 6

Dalam 9 orang jer yang main..maybe sebab malam jumaat so tak ramai yang nak join..buat apa di malam jumaat wallahualam..hehe..apa apa pun,we having a good time!!first game aku dapat 155,second game score 141,third game score 147..ok lah tu untuk beginner..next month kita lawan lagi ok!!

Ok dah ngantuk..nak tidor..Nite!!

5 comments:

Cik Wanie said...

uish penuh tol jadual dier,
makanya lps nie nak kena buat appoinment nie kalau nak jumpa,
x blh pakai touch n go saja nie,
hahahahaha:)

lane kat situ best x,
ada mcm kat bukit jambul x???

Kniedaz said...

lama tak main boling huhu

Wahidah said...

alahai y pun rindu nk main bowling kt mesia..kt kg tu siap ade bola ngan kasut sendiri sbb minat..tp terror nya tk jugak la kan..hahaha...

axim ne suke buat y jeles la..isk3..

Faisal Admar said...

bila kita nak lawan ni? :)

Wahidah said...

soon as i on vacation kay..:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails