Followers

Wednesday, March 2, 2011

BUDGET TRAVEL TO SOUTH KOREA

Kelmarin saya dapat Boss Baru..

Setelah 6 bulan memangku kerja maka secara rasmi nya hari ini saya mampu untuk menarik nafas lega..sekurangnya kerja yang ada dah terbahagi kepada dua kembali,dan most importantly Responsibility jadi kurang lah sikit..kalau dulu i own my section, so now kami berkongsi tanggungjawab..tak lah rasa terbeban sangat..patutnya saya mintak Double promotion kan hari tu..:p

A quick recap - Game Chelsea vs Man United pukul 3.25 am tadi, The blues menang bergaya 2-1..Tapi sekarang pun Chelsea masih berada di tangga kelima..Long way to go.entah apa nak jadi dengan The Blues.dah jauh ketinggalan sekarang.Semoga mereka terus bangkit.

Agenda seterusnya:





3 Mac 2011 - 10 Mac 2011 : Misi ke South Korea

South Korea,officially the Republic of Korea (ROK, Hangul: 대한민국, Hanja: 大韓民國, and the Sixth Republic of South Korea, is a country in East Asia, located on the southern portion of the Korean Peninsula. It is neighbored by the People's Republic of China to the west, Japan to the east, and North Korea to the north. Its capital is Seoul, which is also its largest city. South Korea lies in a temperate climate region with a predominantly mountainous terrain. Its territory covers a total area of 99,392 square kilometers and has a population of 50 million.


Teruja.Excited.Berdebar.
Every day is a great blessing.

5 comments:

cikmOt said...

behnya...haku memagn dah lama simpan impian nak p sana..
kirim beli fm dari sana bleh dak...
ti aku bank in wang...sob sob...

aleen_jz said...

azim..neh yg paling ditunggu2..best2..sy travel ke sn dlm bulan 11..bolehla rujuk kt azim ekk..sronok sgt neh..gomawo oppa!!
-cikemy-

rasp said...

nak jalan jejauh pun lega gak kan..
bestnya nak ke korea..
nak ituuuuttttttt :D

NM02 said...

opis ai ada wat travel p korea. mcm nak join, RM2,700 utk seorang ok tak? termasuk semua.

kalu yu nak maklumat lanjut pasal p korea rujuk kat bloglist saya nama halimaton. dia baru balik dari animun. mana tau dapat membantu

mummysyafie said...

alahai..tak sampai lagi. tapi musuh ketat kat opis ni baru gi last week..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails