Followers

Tuesday, March 22, 2011

FAMILY PICNIC @ PANTAI TELUK KALONG KEMAMAN PART 2

Sambungan dari Entri sebelum ni..

Mak,Ayah,Abang Jalee dan Kak La dah balik dulu sebab ada orang datang rumah..tinggal lah aku,abang shuk,kak fiza,adam shahmi,kak ina,Nurul,Kak Ija ,Ami dan Faiz jer duk sakan berseronok kat Playground ni..Bukan senang nak datang macam ni..so just enjoy je lah all of the moment..

Enjoice!!


Nuyul duk nak main buai jugak..Pokri tak bagi.heheee


suami isteri yang romantik


Other things may change us, but we start and end with the family. ~Anthony Brandt



Ambik gambar through gelongsor..nice!!



faiz duk melompat.
A
The happiest moments of my life have been the few which I have passed at home in the bosom of my family. ~Thomas Jefferson
A
When you look at your life, the greatest happinesses are family happinesses. ~Joyce Brothers
a

You don't choose your family. They are God's gift to you, as you are to them. ~Desmond Tutu
a

Tengah duk seronok ambik gambar tetiba kat kaki langit kami terpandang ada satu pelangi petang yang muncul..teringat lagu Sudirman..Pelangi Petang - tak bercahaya tapi berseri..Subhanallah Indahnya Ciptaan Tuhan yang Maha Agung..
a

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...

Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...



sambung ambik gambar
a


nak melompat jugak..hehehehe
a

Adam baru berkenalan dengan pasir pantai
a

nanti bila adam dah boleh berjalan mesti lagi best..
a

pasukan merah..macam berpakat pulak kan..
a

comelnya kaki virgin itu main pasir pantai..
a

Terima kasih Allah.atas kurniaan nikmat yang sungguh banyak kepada kami..Nikmat kekeluargaan,Nikmat rezeki yang tak putus putus,Nikmat kasih sayang antar akami,nikmat adik beradik,dan sesungguhnya semua Nikmat dalam Dunia ni hanya daripada Mu ya Allah..aku bersyukur atas segalanya..Alhamdulillah..
a
*i will never trade my family with anything else in this world-azimashaary

4 comments:

Nieda said...

Comel baby kecik tu. Montel macam anak akak masa sebaya dia...

dD Fabulous | sitekateki said...

tomeiiiiii nya baby tu...pipi tembam2...gerammmmm...

mummysyafie said...

jim..naper nampak gemok?? hihihihi

Liz Duan said...

nice family you have there axim!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails