Followers

Friday, March 4, 2011

ROOTBEER FLOAT A & W : MORE THAN USUAL

Dalam diam aku teringin.

Teringin untuk merasa kesedapan Rootbeer Float A&W..This restaurant sekarang ni dah tak berapa glener sebab tenggelam dengan KFC,Mekdi dan yang seumpamanya.Sekarang pun tinggal berapa kerat jer restoran a&w yang ada..Kat belah bandar perda ada satu,Belah pulau Pinang ada di Gurney Plaza..Yang berdekatan dengan Rumah ialah A&W di Jusco Bandar Perda.Lets!!
a
Welcome to A&W


Mender ni lah yang buat aku teringin..mula mula aku nak minum Rootbeer sekali ngan aiskrim sahaja..sekali order set Burger Mushroom apa kebenda ntah..dapat beger sekali ngan Curly Fries..Set Large pulak tu.Tamak kan.
s
Curly Fries.lagi sedap dari McD punya.pendapat aku lah.


Rasa Burger ni biasa jer..taklah sedap mana..Daging Double ada Mushroom dengan sos lada hitam..macam ala ala Prosperity Mekdi punya sos.Tapi tak lah pedas macam Mekdi punya..Rasa biasa jer.Not a Fan.
a

Aiskrim Vanilla bergabung dengan Rootbeer = Yummilicious!!
a

Environment This Restaurant pun cantik..Orang boleh tahan ramai..Insya Allah laku lah this Restaurant..More than Usual,Tagline A&W..Bestnya dapat melunaskan keinginan di hati!!Maaf lah ayat aku ntah apa apa ni..tak berapa nak ada mood bercerita.janji aku dapat minum Rootbeer sama itu eskem vanilla.
f
Best!!

6 comments:

sepul said...

lama gila aku tak makan a&w. abam pi dgn saper?
buat la entry sket pasal citer pindah rumah.

nikli said...

nom nom nom..

encik sepol ni reader tegar..??
banyak entry dia dok ada..

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

pi makan sensorang ler..hahaa..sedih tak..

tak pindah rumah lagi..nanti kalau dah pindah aku buat entri okeh...

@xiM said...

NIKLI,

yup..abam sepul adli ni reader tegar blog saya..saya pun rider tegar blog dia..

jeles la tuh kan..

bluwekk!

Uye Uye said...

maintain marriage is important for married couples , because out there to get married due to his own satisfaction . http://tiny.cc/nwcn3x

Uye Uye said...

maintain marriage is important for married couples , because out there to get married due to his own satisfaction . http://goo.gl/QYtaqZ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails