Followers

Sunday, February 21, 2010

MIRI/BRUNEI TRIP - PART 5 : LUAK ESPLANADE

Sambungan daripada entri sebelum ini..

Kami masih lagi berada di LUAK ESPLANADE,Melihat Ombak,mendengar angin yang lalu dan bermain main dengan Bayang sendiri..Cuaca yang panas tidak menghalang untuk terus memberikan Pose menarik buat AXIMUD..terimalah..

1

Banyak Pokok Ru kat kawasan ni..Cantik..Subhanallah..tu kereta sapa tak taw.

2

Ramai orang datang bertandang..suka tengok bebudak yang duk main kat Pokok tu

3

in a Row..

4

Pasukan berlima yang GIRANG..

5

:)

6

SHADOW OF THE DAY..teka bayang..bayang sapa paling gemuk

7

i LOVE the WATER REFLECTION!!

8

Pantai Yang Luas..

9

Am not so sure what we called this,but this is NICE!!

10

warming up dulu sebelum melompat sana sini..

11

and now here we go again..

12

ok yang ni aku kurang periksa..apa yang kita cuba buat ya??

13

gambar ni best sebab ada Ombak menyerang dari Belakang..

14

awat aku macam nak jatuh tu..

15

Ni bukan POSE nak Bunuh Diri ye..Harap Maklum.

16

i guess we are so lucky..to enjoy all of this..before it's Gone..

17

ni aku baru nak buat aksi Terbang..

18

poser..:)

19

20

21

22

23

ESPLANADE,MIRI SARAWAK-aida,Ziana,Axim,Kakak,Nikli..

24

25

i think Ketam yang buat tanah jadi macam ni..tapi takder Ketam pun yang kelihatan..

26

SOCCER by the Beach @ Luak Esplanade

27

Untung Sabut Timbul,Untung Batu Tenggelam..

28

nampak tak Bucu Kedut tuh?

29

Hidup ini Hanya sementara Cuma..(takder idea dah nhi..helpppp!!)

30

Pokok Ru di mana-mana..teringat kat Rhu Rendang kat Marang,Terengganu..

31

korang halau bebudak yang duk main kat sini yer..ish ish ish..

32

angin yang kuat menimbulkan kesan Dramatik dalam gambar..

33

Mari Memanjat Pokok

34

35

How do i look on the TREE?do i look Hawt?

36

Pokok Rendah boleh la panjat kan..haha

37

Love This Pic!!macam dalam Cover album atau cover Filem pulak..

38

dan matahari masa ni menunggu masa untuk Terbenam..

Dari Luak Esplanade,kitorang bergerak ke TANJUNG LOBANG pulak,sebelum matahari terbenam sebab kata Orang Miri Matahari Terbenam di Tanjung Lobang memang sangat Indah!!berkejar lah kitorang ke Tanjung Lobang takut tak sempat nak tengok sunset..

To be continued lagi..nantikan sambungan entri seterusnya ya,keindahan di Tanjung Lobang..:)

*hari ni i do feel better..Running Nose tak macam semalam..keadaan terkawal walaupun badan masih lagi lemah..makan jer lah ubat mana yang ada..Hope esok sembuh sepenuhnya..kalau tak kena ambik MC..haha..

18 comments:

aShaBuLz said...

nice!! cuti sakan weh...heh.

p/s: aku pun running nose daa...

Ziana said...

miss that moment...
pic sume superb..
:)

now i missed my camera...
jom main tembak²..?

Faisal Admar said...

wah! dah lebar blog :) cun pic... td aku je balik dari snap pic perayaan ke-9 cny utk org hokien :)

gempak beb!

CAHAYA said...

nice pics. model2 pun boleh tahan. hehe. get well soon axim.

sepul said...

luas sikit nak baca blog hang axim. lawa seluaq hang weh. mcm seluaq orang pi main golf. hehehehe sempoi

@xiM said...

ashabulz,

ni masa awal bulan 2 ni lah..skarang dah kat opis.haha

*duk demam pun kerja arini..

@xiM said...

Ziana,

miss dat moment too..

jom jom jom..

*kamera u pi mana yang?

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

tukaq layout la tak tahan tengok gambar orang len besaq besaq..

*upload la kat blog gambaq yang hang amik tuh!

@xiM said...

CAHAYA,

THANKS CHAYA..

@xiM said...

ENCIK SEPUL,

jangan men men,tu seluaq beli kat Vietnam..haha

Kniedaz said...

nice picts & nice to be there with nice companions...sigh...(jeles siot)

@xiM said...

KNIEDAZ,

jom lah join skali len kali..:p

Ezu Mizu said...

cantik pics ehh... ;)

@xiM said...

ezu,

cantik??macehh...
:)

Ezu Mizu said...

meh la jd sifu sy axim... hihi..

@xiM said...

EZU,

boleh jer..
jom mai penang
kita pi outing amik gambar sama sama..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

Dakjaat said...

dari luak esplanade ni .. aku jalan kaki dgn member melalui jalan pantai ni ...menuju ke tanjong lobang... tapi tak sampai tanjong lobang la... sampai GK supermarket jek. kalau ko nampak GK la.. rumah aku dekat situ jek.. atau lebih mudah lagi .. dekat SHELL luak tu.. hehaa. :D cantik kan pantai tu? tapi malam2 ada la budak2 kaki minum togok arak kat situ.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails