Followers

Tuesday, February 23, 2010

MIRI/BRUNEI TRIP - PART 6 : SCENERY @ TANJUNG LOBANG

Lagi-lagi sambungan dari Entri Miri/Brunei Trip Part 5..

Dari LUAK ESPLANADE kami beralih ke TANJUNG LOBANG,sebab nak tunggu matahari terbenam kat sini..plus,di tanjung Lobang ni ada satu Jeti menghala ke Laut..it was so Nice!!to hanging around,to do the talking with some friends,and getting touched by the Nature..it's unforgettable moments-revealed on all of the Photo's Below..

Enjoice.

A

B

C

D

E

F

G

H

H1

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

x1

Y

y1

Z

Z1

Subhanallah..dan DIA lah tuhan Sekelian Alam,yang menjadikan Malam dan Siang untuk kita nikmati..Hari beransur malam,menandakan semakin hampir tiba masa untuk kami meninggalkan Bumi Miri..namun masih sempat meluangkan masa yang ada untuk Makan malam bersama kenalan baru di sana,bertempat di Medan Selera Tanjung Lobang..

(to be Continued..)

*Hari ni ada Annual Lunch Station kat HOTEL BAYVIEW GEORGETOWN..biasanya Annual Dinner kali ni tukar angin sikit jadi Annual Lunch..:)..Hope to have a GREAT time there..Happy Working everybody!!

32 comments:

sepul said...

kat Luak Esplanade tu ada tempat makan ikan bakaq ka? atau tempat makan seafood?
weyy seluaq hang memang sempoi la. aku pun nak beli satu mcm tu. muahahaha

kucingorengemok said...

menyampuk: aku pun nak sluor macam tu satu, pakai buat goreng mi kat dapur, hihi

leez said...

nice place and nice shot..
pandai kamu amik gambar.

jengjengjengg said...

subhanallah.
sungguh indah ciptaan allah swt.
wish to be there 1 fine days.
:)

aShaBuLz said...

rajinnya jalan2...ni bila nak kerja ni? haha

Wahidah said...

axim ne kan setahun ade brp hari Annual Leave eik..semedang je berjalan2

eLLy said...

cantik gambar gambar ko.. boleh prit buat postcard nie

enjoy your Lunch ;) moga moga dpt lucky draw yg terbaikkkk

Anonymous said...

awk pakai nikon ape ek?

kuchalana said...

bestkan merantau tgk tmpat org..

try pi dubai bro.. u will never regret..

ole..

Ezu Mizu said...

jalan2 jee.... awal sungguh korang g jln2... nak ikut gakk... hukhuk... hehee

kak ijan said...

santeknye gambar sunset tuh!

@xiM said...

SEPUL,

kat taman selera tu ikan bakaq ada,seafood pun ada..tapi aritu tak pua.nak kena pi lagi len kali..

hang duk minat suar tuh kena pi beli kat Vietnam la,hahaaa..

@xiM said...

KOG,

wah,jatuh standard suar aku tu wat goreng mi ajer..hehehe

@xiM said...

KAK LEEZ,

thanks kak leez..sama sama kita belajar dan menunjuk ajar..:)

@xiM said...

JENGJENGJENG,

subhanallah..
memang sungguh indah kan..
Insya Allah u gonna be here one fine day
:)

@xiM said...

ASHABULZ,

tak mau kerja boleh tak??
nak jenjalan jer keliling satu dunia..

@xiM said...

WAI,

Semedang tu apa yek wai??
:p

@xiM said...

KAK ELLY,

takder lucky draw akak..huhuhu

@xiM said...

ANON,

ni sumer gambar hasil D60 Sahaja..
:)

@xiM said...

KUCHALANA,

wow..dubai??memang teringin jugak nak pergi tuh..tunggu lah update entri dari DUBAI pulak nanti..hehe

*ntah bila tu tak taw lagi lah kan..

@xiM said...

EZU,

nak ikut??
jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

@xiM said...

KAK IJAN,

Subhanalallah..
:)

Cik Wanie said...

ish ish ish,
cantiknyer gambar2 tue,
rasa mcm nak jadi "MODEL" saja kat dlm gambar2 tue,
terasa mcm real plak,
huk huk huk....

gud jod AXIM:)

Anonymous said...

ohh... D60 eh.. lens yg sedia ade atau tambah lens lain ek?

@xiM said...

CIK WANIE,

nak jadi model kena travel skali lah
hehe

@xiM said...

ANON,

gambar kat atas ni ambik pakai TELEPHOTO LENS,

55MM-200MM..

Cik Wanie said...

mak ai nak kena travel jugak ker?
abi kalau wanie travel,
sape nak jaga butik kesayangan wanie tue,
huhuhuhuhu:)

PUTUBAMBU said...

nice photos..!!

budleee said...

i like just chilling out at the beach :)

@xiM said...

CIK WANIE,

takper..
usahakan dulu butik tuh..
travel tuh kendian cerita kan..
:)

@xiM said...

PUTU BAMBU,

thanks kak putu!!

@xiM said...

BUDLEE,

me too!!

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails