Followers

Sunday, February 28, 2010

WEEKEND : ME,MYSELF & I

Hujung minggu.

Kali ni cuti agak panjang.3 hari sebab Maulidur Rasul jatuh jumaat yang lalu..Kali ni aku ambik peluang untuk betul-betul berehat-away from going anywhere that need me to spend 3-4 hours in a bus or my car,or any trip that will makes me exhausted.Only me and My home-silent still..kind of Good Theraphy,i presumed..

Duduk dalam rumah dendiam,kemas apa yang patut,tengok DVD yang banyakkkkkk lagi belum di tonton(Private Practice season 1,season 2 dah habis di tonton,Grey anatomy season 6 setel,skarang on the way nak habeskan Ugly betty season 3),bermalas malasan on my couch,eat whenever i want,sleep bila rasa mengantuk,Online bila rasa nak get connected with some of my friends,then sambung tengok tv balik,mandi bila rasa badan melekit,read some novel before going to Bed-and you know what-this is the GREAT FEELING!!i know i deserve this..

Tanpa gambar-gambar entri ini akan kelihatan sungguh Dull dan tak menarik..so aku selitkan gambar-gambar ketika bereksperimentasi dengan Adobe Photoshop..hehe..Masa banyak ada so i think i should learn something and gain something..

h1

h2

h3

h4

h5

h6

h7

h8

Betul kan-lagi lama kita hidup,lagi banyak benda kita akan discover dan akan belajar..tak kira ianya yang menyenangkan atau menyusahkan..as long as we learn something from that,than we gonna be ok..after all,learning is a long life journey,Remember??

*Hujung minggu kamu semua macam mana??mine was GREAT!!!!!di kesempatan ni aku nak Ucap SALAM ULANGTAHUN KELAHIRAN buat sahabat di Miri-Encik Farid Kamil..semoga panjang umur murah rezeki..nasib besday hang bukan 29 Februari kan..kalau tak 4 tahun sekali baru kira umur bertambah..LOL.

8 comments:

sepul said...

good to learn and explore new skills. tapi axim mungki masa hang nak kaler tu leh zoom sikit bagi besaq so leh kita tenyeh ruang2 yang sukar tu. pastu bila kita zoom in balik gambaq tu akan jadik sharp.

Faisal Admar said...

aku ingat weekend ni aku nak rest je. selain swim on saturday and sunday. badminton pun nak dikurangkan sebab dah nak final exam.

last weekend, mmg hectic. mcm2 aku buat.

hari ni sakit perut pulak. adoi la.

Cik Wanie said...

ok,
Cik Wanie berpuas hati ngn hasil kerja kamu,
(tetiba kannnn)
hihihihihi...

ezu said...

wauu.. superb laa... hehe

weekend i duk umah jee.. merehatkan minda.. tp syok.. ehehhee

@xiM said...

SEPUL,

haha..betul tu.aku patut zoom dan sharpkan lagi.ni suka suka jer.kalau serius mesti aku wat betui betui punya..:p

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

dah pi jumpa doktor belum??

hope u get well soon..
:)

@xiM said...

CIK WANIE,

hehe..ni suka suka jer..nanti kena buat yang betul betul punya..:)

@xiM said...

EZU,

sama la kita..merehatkan minda memang syiokkk sesangat!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails