Followers

Monday, April 6, 2009

Aku,Dia dan Mereka

Ini Kisah jumaat yang lalu.Habis opis hour staright away aku naik bas pukul 7 petang dari penang ke Kuala Lumpur.Tujuan??nak berlibur bersama rakan rakan terdekat di sana..


Kali ni nikli ada bawak member dia skali,Aida Hanim Daud..yang lain tuh muka biasa korang tengok kat sini tak yah aku nak describe kan lagik..:)


Kami di One Utama nak tengok wayang pukul 12 malam,tajuk movie Fast and Furious 4..


Cerita yang sungguh mantap!!i like this film so much!!memang meletup la citer nih!!aku kasi 5/5 markah penuh..part yang paling aku suka masa diorang race,memang macam dalam game siot!

Lepas da habis tengok wayang masing masing dah kelaparan..masa tu dah pukul 2 pagi..Tema malam tu:All Black!!


so here we are at William again and again..misi menggemokkan badan kembali lagik..haha


wajah keceriaan kami semua..sementara menunggu makanan tiba..duk bercerita itu bercerita ini dan berikut merupakan apa yang kami order:


Ayam Pandan marvelles!!

Arabiata macaroni(ntah betul ker nama macam tuh??)


Dan yang paling best mestilah nasi goreng sotong krup krap nih!!nasi goreng nya masa nih pedas dari biasa..aku pantang mender pedas nih..mesti laju jer duk menyuap!!


Rezeki pengantin baru masih terbuka luas..auntie william duk belanja Lily dan Nurman menu nih-Tauhu goreng terbalik..nice!!nak nak cicah ngan sos cili n thousand island tuh!!memang pehh..:)


nampak jer air tembikai blended besar ngan longan tuh macam banyak..skali sedut terus habis..haha


awat muka nikli macam high tuh??


ngantuk bangat kaa bro sampai terjelir lidah??


Uiksss awat Lily muka jadik lagu tuh??tertelan tulang ayam kaa??haha


makan makan sembang sembang gossip gossip sedar sedar da sampai kul 4 pagi..huhu..embun jantan pun dah beransur so kami pun mula la nak beransur jugak..


say cheeseeee...senyummm semuaaa..!!


Thanks to Nikli sebab fetch aku kat Pudu.Thanks to Ziana,Lily,Nurman for your time!!Nice to meet you Aida,len kali leh kita hang out lagik!!Thanks semua!!jumpa lagik ya nanti..(adeq gambar awal tuh cilok dari blog adeq..jangan marah naa..hehe)

*Hari ni memang monday blues gila gila ...aku blur dan macam sewel pun ada..sengal dan macam bingung..tak cukup tidor kot nih..huhu

9 comments:

Lily.Lulu said...

baru nak ckp .. pemalas nya budak nak edit gambo

hahahaha !!!
tak pe pa ... amik ajo
no hal !!

really enjoyyyyyyy ari tuh
tq tq tq sebab sanggup turun kl
sebab sanggup habiskan masa weekend kat kl

thanks for the dinner everyone
kenyang perot tidor terlentang
hahahah !!!
bessssssssssssssssssssss !!!
:D

nice to meet u too aida
jangan serik join kami ni
kwang kwang kwang ~

next mau makan apa ??
sesuatuuuuu !!

;)

Wahidah said...

wah serba hitam memasing..hehehe..sfast n furious 4 mmg terbaek la..:)

Leez said...

hi axim...all this while jadi silent reader aje. Enjoy reading ur blog. Like it.

Ziana said...

best ek mlm tuh..
cite tuh sgt sgt best!!!
kene carik dvd neh..
layan lagik
:)

thanks to ols!!
mlm yg hapening..
thanks to aida too..
sgt spoting
:)

**me tooo.. monday blues... tired sgt kot.. wiken yg full!! :)

Izan said...

one happy family... =)

Marzalina said...

bestnya hang out mcm tu..hehe

Dakjaat™ said...

lily! belasah jer axim ni .. huahuahua! :p

CaTwOmEnS said...

Naik bus dr Sg Nibong Terminal ke Axim? Emm bestkan dpt spend quality time dgn kwn. Ada di antara tu yg tsayang tak?? He he... Jgn marah ek..

Nikli said...

ooohh..
best nya..!!

thanks to semua..
for ur time n company..

nanti ada masa kita hang out lagikk..

muka sengal tuh sesaja..kan muka aku memang jenih tak reti senyum..
ngeeeeeeeee..

next place nak makan..??
Moly cakap kat semenyih, tapi bila taktauuu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails