Followers

Saturday, April 4, 2009

Golla VS Gorgon

Selamat berhujung minggu semua!!

Saya ada satu soalan -apa kaitan Golla dan Gorgon??hehe.. mungkin hanya kami kami jer yang paham..:)


ini AXIMUD punya



lepas ni lagi senang la nak heret laptop aku ke sana ke marik..

yang ni NIKLI & ZIANA yang punya


Aku suka bahagian dalam beg ni yang kaler merah..masuk sangat ngan kaler coklat tuh..Nice!!


Hat ni LILY & ZIANA yang punya..


yang bahagian dalam beg ni pun cantik,what a nice combination merah dan putih..salute!!


We are GOLLA,Generation Mobile!!

Semua adik beradik pakat pakat nak pakai beg nih..Sepakat membawa berkat!!what a united family we are..:)YKWYA Rules..

Currently we are discussing about 'our big business for our own future' at Ziana's Place..Thanks to Kak Ngah and Family!!what a wonderful night we had..:)

*Thanks Kak Ngah!!tak agak agak kan pakai dua beg..hehe:)

29 comments:

Lily.Lulu said...

yes ..
we are one big happy family
dah lama tak melepak bersama-sama

oits ..
tak reti2 nak balik rumah memasing ke
dah kol 12.21am nih
:P

thanks a lot kak ngah for today
for the great foods
sume memang marveles dan sedap dan lazat
kenyang gilerrrrrrrr !!!

thanks guys !!
thanks yang sudi turun KL

rindu dah lama tak jumpa sume
especially tok bear la
:)

guys .. tq tq tq for today (the foods & ceremony)
u know what i mean

take care !!
lebiuuuuuuuuu all !!!

;)

Ziana said...

guysss..
thanks for coming!!!!

JANGAN laaaa balik dulu..
rilex laaa..

amboiii..
kalau kat william ke..
kat OT ke..
leh plak korg lepak sampai ke azan subuh ek..
nih dh x berembun.. so rilex2 laa weeii..
:)

ok??

tuh mknan x habis lagik!!
jgn balik!!
no tapaw ok!!
kene habiskan..
pinngan letak tepi jek..
i cuci.. u ols just habis kan ajek..
ok?
:)

eh eh..
bag itew sgt tantek..
kan kan?
setuju??
:)

Nikli said...

ohhh..
pakej dari petang sampai ke pagik nih..

kak non, mekasih mekasih mekasihhh.. makan tak benti2 nih.. jangan nak ofer tilam sudah laa..

nak kena balik jugak laa..
baju toileteris semua tak bawak..

heheee..
butterscoth kitorang bantai sampai abih.. BBear siap nak kunyah kunyah pelastik tuh.. sebaik noman yang tengok..

abih, naget nih sapa yang nak perabih nihhh..??

p/s: mekasih bagggg..

a.b geldofg said...

cntik beg

Izan said...

wah.. meraih la korang. sepakat membawa berkat... friedship forever.. =)

Faisal Admar said...

haha jeles jeles... best tol.
banyaknye... laptop!

nak 1!!!

Faisal Admar said...

eh biz apa tuh axim?? share la dgn aku keke.

Ziana said...

oi oi...
apehal korg x bgn lagik..
jgn dok tebongkang okey!!

me and noman jek dah masok opis neh!!!
*tp mo sambong tedoq!! giler sleepy!

abg bear dok suke giler pic last.. sbb some nmpk kuyus.. hahahahaha...
kuyus ke wei? (esep yg dpn tuh ar!!)
:P

farhanaabubakar said...

cntik la beg kaler merah tu...
wane kuning xde??? :)

Miss Nazla said...

alaa. the red one is nice!

nak juga ;(

CaTwOmEnS said...

bape harganya axim?

Wahidah said...

br je tgk beg ni td..mmg smart giler..ops..ziana,nikli,lily n norman satu opis ker???

A.R.A.S.H. 910 said...

bag yg cantek..serious! mana mau dpt ek? huhu

Ziana said...

to Wahidah ::

kami satu kete ajek..
we r always in 1 car
:)

sorg utara..
sorg selatan..
ramai central..
wahidah di belah mane pulak?
:)


**eh apesal aku komen byk kali plak dlm entry ni??? hehehe HALAL laa ek ajim? :)

@xiM said...

Lily,

memang happening kan malam tuh..lama tak melepak macam nih sesekalai lepak memang la best!!

thanks semua!!thanks abang bear duk join melepak skali..thanks kak ngah sediakan 'CC'..hehe..

sayang korang semua!!

@xiM said...

Ziana,

kena balik la ziana..mataku sudah pedih ni..hehe

thanks sediakan makanan yang enak ebak..

memang beg itu sangat cantek1!!

next time jemput lagi kami semua datang yaa!!

:)

@xiM said...

Nikli,

memang pakej ni dari pagi sampai malam..besh besh..

hang la duk perkenalkan kat aku buter scotch tu..memang sedap gileerrrrrrr ok!!!aku sorang makan dua buku pun tak kisah..kata gorgon kan..

nuget awat hang tak perabih hari tuh??

@xiM said...

Ab Geldofg,

memang sangat cantek!!!

@xiM said...

Izan,

meriah kan..frenship forever and ever..:)

@xiM said...

Faisal Admar,

nak laptop??pi beli sendirik k..hehe..lappy dah murah la skang..

biz tu untuk ahli keluarga jaa..hehe

@xiM said...

Ziana,

haah la..gambaq last tu memang sumer nampak kuyus..angle bagus tu sapa ntah amik gambaq..haha

@xiM said...

FarhanA Abu Bakar,

kaler merah tu cantik kan..kaler kuning takder yer dik..;)

@xiM said...

Miss Nazla,

nak jugak??pi mintak ngan kak dik k..hehe

@xiM said...

cAT WOMENS,

harganya RM300 lebih kalau kat sini..yang ni import dari Australia,dapat jauh lebih murah dari rege tuh..:)

@xiM said...

Wahidah,

lily nurman and ziana jer satu opis,nikli ngan axim jauh ke utara dan selatan setiap sorang..haha

@xiM said...

ARASH910,

Try carik kat kedai kom..

:)

@xiM said...

zIANA,

Ntah...terajin plak nak komen bebanyak yek..sila sila jangan malu malu..hehe

:)

@xiM said...

ohhhhh aku sungguh SEHAT di kala ini bagai DI PAM PAM..

Ziana said...

i think pic HK lg dasyat kot..
hehehe
NN jek maintain :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails