Followers

Sunday, April 26, 2009

LONG SERVICES AWARDS

Sessi anugerah akan bermula pada sessi petang..lepas da siap siap lunch semua penerima anugerah duk tunggu kat Lobi Hotel untuk di bawa oleh shutter bas dari B-Suite ni ke Hotel Equotorial.


Masa ni dah takder orang,sumer da naik bas..


just tunggu lagi sepuluh minit kot kot ada lagi yang tertinggal..


duk berbincang ngan Penny,minah cina yang duk uruskan bas ni..diorang provide 7 buah bas..ye lah-penerima anugerah ngan pengiring sumernya 260 orang..cukup lah seat ngan bas yang di sediakan..


yang uruskan penginapan kat B-Suite ni aku dan abang Fariz nih dari HQ KL.sempoi jaa orangnya..nak berbual pun seronok.


Semua penerima anugerah tiba di Hotel Equotorial Penang sekitar jam 2 petang


ni semua urusetia dari Stesen tempat aku kerja..ada yang duk kat Traders hotel,Bayview,Vistana dan Equotorial sendirik..


seronok jadik urusetia,dah aku pun takdak plan hujung minggu ni apa lagi,sukarela je lah..dapat duk kat hotel ngan makan free..wuhuu..haha.


semua kena pakai baju batik untuk function nih..baju melayu pun di benarkan,tetapi kena lengkap ngan sampin skali..


sebelum majlis mula..


sessi mengaminkan DOA..

urusetia duk kat belakang dewan..


peserta khusyuk duk dengar ucapan sebelum penganugerahan bermula..masa sessi ni dalam 300 lebih penerima anugerah yang hadir..


Dan sessi penganugerahan pun bermula..



beratur untuk menunggu giliran..


ni geng geng stesen tempat aku kerja nih..diorang terima anugerah.


Untuk makluman anugerah ini bersempena kompeni nak menghargai metreka yang setia ngan syarikat selama 25 tahun,30 tahun dan 35 tahun..hadiah berbeza beza ikut lama mana servis ngan syarikat..dapat syiling emas ataupun cek duit.


ngantuk maaa sementara nak tungu majlis selesai..


tunggu punya tunggu punya tunggu akhirnya majlis selesai..ada HIGH TEA disediakan kat dewan Coffee.


me with bro fariz..


ni geng HQ


Antara makanan yang di sediakan..sumer manis manis dan berkhasiat tinggi!!kek cokelat tuh sedap!!banyak giler kuih yang di sediakan..


makan lah selagi hayat di kandung badan..

Coffee anyone?


dengan Pak Haji Shukri dan Haji Ibrahim
Lepas da selesai minum dan makan lite lite masa untuk pulang..bas dari hotel berlainan datang..ada dari Traders Hotel,Bayview hotel,Vistana dan B-Suite Hotel..
Keadaan tak kelam kabut sangat sebab sumer bas on time,so sumer naik bas penuh jalan..so takder adegan tunggu menunggu atau adegan kecoh kecoh berlaku..sumer berjalan lancar..ameen..

Then sumer kembali ke hotel masing masing,aku balik ke B-Suite..and tengahari tadi sumer da Check out..(kisahnya anugerah ni petang semalam lah..hehe)..Tahniah kepada semua penerima anugerah !! ada umur kita jumpa lagi yaa..!!Thank you pada semua urusetia yang sporting!


*and right now i'm lying on my bed with my eyes half shut,waiting an angel to bring me to paradise..

26 comments:

MOLY said...

wowww !!
kacak handsome tampan bergaya
ada ciri2 menjadi ahli politik
:D

Ziana said...

ajim!!!
nmpk kuyussssss berbaju batekkk!!!
hehehehehe...
tp btui laa.. u nmpk selim!!
:)

p/s- dh pandai hide company ek? :P

Wahidah said...

wah2 dh mcm ahli politk la pulak..hehehe..

desert looks yummy la axim

Ad Rifza said...

Tu laa tgok seme macam YB YB nak masuk bersidang..hehe..
Makan tu kena tgok gak kandungannya..hehe..

RIZAL said...

gamba snap sndrik tuh yg mahal tuhh~
ahahaa..

anne said...

25 tahun ke atas....lamanya dia orang stay kat satu company kan...nanti axim pun dapat kot...tahun berapa ek? hehe

Faisal Admar said...

whoa. terima anugerah di EQ. kaya... kaya :)

EQ makanan sedap!

paling suka dessert dia :)

@xiM said...

MOLY,

ameen...kena ameen kan tu orang doakan yang elok elok untuk kita..hehe..nak ikut jejak Dato' Ahmad Shabery CHEEK..hehe

@xiM said...

Ziana,

nampak selim??anda ada masalah penglihatan kah??haha..itu semua kamera trick semata mata ok..:)

*duk semangat hide tapi ada org duk taw jugak..kahkah

@xiM said...

Wahidah,

ahli politik??takder bakatlah!kalau ahli gebang memang suka lah..hehe

dessert tu memang semua nya yummmyyylicious!!

@xiM said...

Ad Rifza,

nak pi bersidang kat Parlimen nih..haha

makan kena kontrol kan..kalau tak merana badan nanti..huhu

@xiM said...

RIZAL,

mahal gambaq tuh..mau beli kaa??haha

@xiM said...

Anne,

lama..tu yang kompeni kasi award nak hargai kesetiaan depa..axim ni tak taw la macam mana lagik..ada jodoh kekal la di kompeni ni..kalau tak cha alif but jer lah..haha

@xiM said...

Faisal Admar,

kaya ker kayap??haha

yup,setuju!!dessert nya memang meletop pop pop kebu kebas!

artisticklytouch said...

cantiknya toilet

al-hussaini said...

perggghhh....terima anugerah...
rasa dihargaikan...

eL said...

nampak ensem laa.. sapaa tuuu? hhehe

Cakap Kosong said...

ceh!!!! dah cam yang berhormat dah ruper ko!!!

mummysyafie said...

ni APC lah iyer..cantik batik uols. kalerful lagi

@xiM said...

Artistickly touch,

ceh..tu pulak yang ko nampak yek..haha

@xiM said...

Al-Hussaini,

tanhiah kepada semua penerima anugerah..

:)

@xiM said...

El,

yang mana satu ensem nih???ang dalam batik kuning kaa??haha

@xiM said...

Cakap Kosong,

insya Allah..tak lama lagi la tuh..hehe

@xiM said...

Mummy syafie,

PAKAI BATIK MEMANG MENARIK KAN SEKALI SEKALA..

:)

tehais said...

wah.Kacaknya kamu pakai formal ;)

Seriau la tengok cawan kopi tu.Takda sapa2 nak tolak ke bagi jatuh suma cawan2 tu? hehehe

Saya nak wat camtu.haha :P

@xiM said...

Teh Ais,

saya kacak??macey!!

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails