Followers

Thursday, August 6, 2009

BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15]

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

28

29

30

18 comments:

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

waaa bestnyer....
tak penah masuk dalam lake town lg... tido kat rumah luar tuh penah laa.. huhuh mandi manda tak penah ag....

MiSZuE said...

cantek nye gambar yg axim amek
gud2~

Anonymous said...

bape tiket masok sane?
food dlm tu mahal tak?

sepul said...

wei best wei main gelongsoq pelampung kuning tuh. jeles. tak penah pi lagi nih

Leez said...

suka tgk gambar2 candid....nice pic!

Wahidah said...

best je nampak...nak pergi gk la one day nanti..brp eik tiket masuk die?

Lily.Lulu said...

pernah gi sekali seumur hidup aje
dulu dulu zaman study
dengan ex bf
haha !!
:D

Faisal Admar said...

haha.
aku dah naik gelongsor yang pelampung kuning tu.
pening kepala siot!

eedany said...

seronok tengok ko bergelungsur dalam pelampung kuning tu!

kalau ai sure dah menjerit. muahahahaha....biasalah fomfuan!

:p

@xiM said...

Mimie azim,

kalau nak pi sini bawak bebudak mesti diorang suka..tapi kalau bawak bapak budak tak sure lah diorang suka tak..sebab basically semua game kat sini untuk bebudak jer..

@xiM said...

Miszue,

:)
tq tq tq

@xiM said...

Anon,

kalau tak silap sekali masuk dalam RM30 kot..

food kat dalam tuh agak pricey laa..set burger nagn kentang skali ngan air tu dalam RM8++

@xiM said...

sEPUL,

TAKYAH JELES,BAIK HANG PI SUNWAY LAGOON LAGI PUAS HATI..:)

@xiM said...

Leez,

i like that pic too!!

@xiM said...

Wahidah,

tiket masuk dalam RM30 macam tu..

@xiM said...

Lily,

dengan ex-bf tak tahan tu..hehehea

@xiM said...

Faisal Admar,

sama la..aku siap sakit leher 3 hari..tobat tak mau naik dah yang tu

@xiM said...

Eedany,

konpem ko menjerit..curam tuuu!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails