Followers

Wednesday, August 19, 2009

US @ PETALING STREET & NANDOS

So here we are-at Petaling Street Kuala Lumpur..

1

jalan petaling

2

mana pernah tak sesak..

3

teringat pulak masa pi HK kat ladies Market

4

buah berangan-kak tie beli-terus berangan tak hengat pastu

5

jalan jalan tengok barang

6

NANDOS-menjadi pilihan untuk DINNER

7

Dah beberapa kali jugak dah datang sini

8

3 water for 3 person

9

my BROTHER and I

10

nama tak ingat tapi TAK SEDAP!!

11

AYAM PANGGANG MARVELES!!

12

Jagung yang lazat!!

13

Alhamdulillah kenyang sudah..

14

hiasan kat tingkat bawah

15

Dari Nandos aku just jalan kaki ke Puduraya..ambil bas pukul 12 am straight ke Penang..Penat??dah lali..hehe..janji boleh jumpa insan tersayang semua penat akan hilang..:)salam bertemu lagi ya semua!!nanti bulan puasa aku balik kampung..hmmm pejam celik pejam celik dah nak puasa dah dalam dua tiga hari ni..

*Korang dah bersedia untuk Berpuasa??

**hujung minggu 2OGOS2009 yang lalu

22 comments:

Ziana said...

dah x saba nak tggu puasa..
x bape hari jek lagik kan?
:)

nnt sahur.. buka..
sesame ek?
:)

kucingorengemok said...

uih, gi petaling st... baik-baik, jgn pegang vcd pastu tak jadi beli nanti kena belasah, heheh (takot!)

sepul said...

lama gila aku tak pi. dulu masa balajaq kat uitm sblm balik kampung mesti singgah beli cd lagu @ movie. la ni nak pi pun takut. oohh nando's tu akak aku penah part time kat situ. selalu gak la mkn free hehehe.

@xiM said...

Ziana,

tu lah pasal..puasa dah nak dekat sangat ni..

nanti insya ALLAH ADA MASA KITA BERBUKA DAN SAHUR SESAMA EKKK..:)

zm said...

@xiM, selamat berpuasa!

@xiM said...

incik Kucing,

hehe,memang kalau aku pi petaling street nak pegang barang apa pun tak berani kalau tak mau beli..haha..cina kat situ ganas!!

@xiM said...

Sepul,

waaahh best la kalau makan free kat NANDOS!!aku suka baby potato yang kecik kecik tuh..sodap!!

@xiM said...

ZM,

selamat berpuasa to you jugak encik ZM!!

A.R.A.S.H. 910 said...

dah lama x ke sana..huhu

King said...

nak follow korang bukak pose gak!!!!
tapi ari Rabu n Khamis je free..
(time g kuliah kat USM..hehe)

^aNgRiAni^ said...

waa bestnyaaa...riani dah lama tak jalan2 kat situ

hehehehe

anyway, selamat menyambut bulan ramadhan :D

Leez said...

Dah lama tak gi PS.... petua nak dpt murah gi sana...pergi time hujan. Sure korang dapat harga yg korang nak...sebab org dah tentu tak ramai...hujan maa.

eedany said...

lamanya tak pergi Petaling Street. Rindulah...

ada misai macho, tak ada misai cute!
pilihlah mana satu. kalau tak nak dua2...pakai gincu!

:p

@xiM said...

ARASH910,

takdak apa yang best pun kat petaling street tuh..haha

@xiM said...

KING,

nak join??
jom ajer!!

@xiM said...

ANGRIANI,

selamat menyambut RAMADHAN to you jugak!!
:)

@xiM said...

Leez,

owhh..siap ada petua tuh..dashyat la kak leez nih..:)

anyway,thanks!:)

@xiM said...

Eedany,

ada misai macho
takder misai cute
ekkkkkk susah nak buat pilihan tuh..haha

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

awak mmg suka makan nados ek..? slalu tgk ada makan makan kat nandos.. hihihihi

@xiM said...

mimie,

NANDOS memang best!!suka ayam grilled kat sini..:)

Lily.Lulu said...

lamax makan kat nandos
nyummy !!!

Faisal Admar said...

posa la wei!
adoi la.

terliur plak aku.

dulu dekat airport ada.
takyah le aku nak susah2 cari parking di qbay atau gurney.

skrng ganti dgn mc D lak.
bosan tol.

aku suka set quarter chicken!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails