Followers

Monday, August 10, 2009

Redang's Trip Over..

lll

Alhamdulillah..
Trip ke Pulau Redang berjalan lancar..
Thanks pada semua yang terlibat!!
Mood hari ni sangat sengal..
Masuk opis dalam keadaan takdak mood nak kerja..
Later la aku share story kat Redang k..

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse..

24 comments:

sepul said...

biasa la monday. kalau weekend kita terlalu seronok dgn aktiviti bila nak start kerja especially monday mmg akan jadi sedikit sawan. ;p

eZa said...

sunrise ke sunset tuh? nice! ;)

ju3 abdullah said...

huhuhu..
sedang menunggu entry gambar nih..^^

Ziana said...

pi blk cpt..!!

rest pepuas ek..
:)

Wahidah said...

rest kay...

gmbr plz..hehehe..

sure cantek nya la..

xplorer said...

i guess sometime you need another holiday just to get rid of the mood from the previous holiday

mummysyafie said...

axim..meh masuk opis akak meh. mesti mood datang balik kalau mai sini..hihihi

tak penah sampai lagi pulau redang tu

kucingorengemok said...

kat redang takde jerebu ye? heheh. last weekend kat kl nak tgk matahari pun payah...

CATZ said...

hi axim,
welcome back...
nice photo..

nasazfrog... said...

AMBOI HOLIDAY SAJE... INGAT SERONOK TU SERONOK JUGAK,, HATI2 SKANG NI VIRUS SENYAP SEDANG BERKELIARAN DI MANA2 SAJA,, UHHH MINTAK DIJAUHKAN... :)

eedany said...

dari dulu sampai sekarang, ai tak berapa suka lah gi pulau. Mungkin takut itam kot...hahaha.

one day, i nak pergilah...menghitamkan diri ai yang tak berapa putih ni.

;p

Faisal Admar said...

mana de org suka kerja lepas vacation?
aku plak dtg keje cr monitor ilang.
sebab kertas bertimbun.
sialan tol!

@xiM said...

Sepul,

memang pun..isnin merupakan hari yang aku paling takder mood nak kerja..

@xiM said...

Eza,

sunrise tuh..gigih duk bangun awal pagi nih..:)

@xiM said...

ju3,

ok ok dah upload gambar redang part 1..check it out k..:)

@xiM said...

Ziana,

ok dah puas rest..:)

@xiM said...

Wahidah,

dah buh gambaq..:)

@xiM said...

xplorer,

errrrr kalau camtu nak pi Jerejak la pulak macam nih...hihihi

@xiM said...

Mummysyafie,

ni pun my first time actually mai pulau redang ni..very nice and BEAUTIFUL!!

@xiM said...

kUCING oREN gEMOK,

kat sini masih suci dan terpelihara..takdak jerebu jerebu nih..:)

@xiM said...

CATZ,

hai catz..nantikan entri seterusnya ya..

@xiM said...

Nasazfrog,

tu lah,my mum pun dah marah sebab pi HOLIFAY time virus berleluasa..takpa..yakin jer..:)

@xiM said...

Eedany,

seriously you should go there..memang tak regret punya lah..

@xiM said...

FAISAL,

habis tu dah jumpa monitor lum??haha/

*sori wei tersilap kollll..kahkahkah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails