Followers

Thursday, February 3, 2011

KUNG HEI FAT CHOI @ JUSCO PERDA

Petang tadi.

Janji dengan seorang teman nak jumpa.tempat di Jusco Bandar Perda.Ingatkan hari raya Cina tak la ramai orang kat sini.takder maknanya.orang penuh jer.cuma ada lah dua tiga buah kedai yang tutup.yang lain majoritinya berniaga seperti biasa.Tempat pertemuan-Old Town White Coffee.Lama gila tak menyinggah makan di oldtown.

1
masa nak masuk kat Old Town,macam takder seat.orang ramai sangat.ada satu tempat jer cukup muat untuk dua orang.Lucky us.:)

3 4

Order Minum Hazelnut Coffee ais.ingat tanak makan tapi tengok menu tertarik dengan Roti Pratha India dan Kari ayam..Order jugak yang ni satu set.

5

Roti yang macam roti canai ni sangat sedap!!

6

Masih belum terlambat untuk aku ucapkan Gong Xi Fa Cai kepada semua rakan rakan Chinese ku..selamat tahun baru Cina..Tahun Baru Arnab.

7

Old Town White Coffee in the Glass.

8

Lepas makan kat Old Town jalan jalan kat dalam Jusco.tengok ada Promosi kat tempat Jual Jam.jam Polo Brittania..banyak less tu sampai 70 persen..tengok tengok dan pilih pilih last last aku berkenan..

9

Dan jam ini berjaya di rembat.sesuai dengan tangan besar

10

Sekadar Gambar Hiasan..

11

Cadangan awalnya nak tengok wayang tapi wayang semua full house..sedih betul..Cerita Khurafat aku tak tengok tengok lagi sampai sekarang..semua orang kata best..entah..tak terasa sangat nak tengok tapi dunno lah..maybe tengok maybe not..So dah takder apa boleh dibuat aku pulang lah kembali ke sarang..

Esok ada agenda penting.. :)
GONG XI FA CAI!!!

6 comments:

Wahidah said...

canteknya jam die..agenda penting???? moga sumernya selamat yea..

Gong Xi Fa Chai

Cik Z@i Pen@nG said...

loh...ingat mall tutup...buka rupanya

@xiM said...

WAI,

bila nak sampai sini??mai la memeriahkan majlis..:)

@xiM said...

CIK ZAI,

bukak jer..:)

eddie dewanaga said...

...bro, roti canai dgn prata adalah benda yg sama bro, kat johor/singapura kitaorang panggil roti prata...

CaTwOmEnS said...

gmbr teman takde pun..? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails