Followers

Thursday, February 10, 2011

SEMALAM & HARI INI : SUNWAY HOTEL SEBERANG JAYA

Just a quick recap.

Minggu ni minggu yang agak busy juga..7 & 8 Hb Februari baru baru ni ada workshop di Hotel Seri Malaysia Kepala Batas..semalam kat Opis ada meeting penting jugak..tapi i'm not feeling well..meeting sambil fikiran melayang layang..selesema dan a bit demam.tapi apa apa perkara berbangkit boleh la jawab jugak..Penat weh..dah la tak larat.

1
Malam tadi dari Opis aku straight pergi ke Klinik..hidung memang dah berair tak berhenti..sakit kepala tak usah cakap lah.berdenyut denyut..rasa macam nak pitam nasib baik boleh drive kereta lagi.time tak berapa sehat ni lah duk rasa kan best kalau ada teman hidup.Insya Allah one day nanti.

2
Dah jumpa doktor dapat lah MC sehari untuk hari ni.tapi takder maknanya.aku ada management Review conference pulak hari ni di Sunway Hotel Seberang Jaya..so malam tadi tidur awal..konon konon nak bangun awal siapkan presentation untuk hari ni,sekali terlajak sampai pukul 7 daa..ish ish ish..subuh gajah la jawabnya.

3

Bangun tidur pagi tadi feeling much better..walaupun hidung masih berair tapi kepala dah tak pening..memang lah tak selesa tapi i have to do what i have to do..kalau aku tak attend meeting ni tak dapat input pula dari management.untuk kebaikan bersama aku gagahkan diri jugak lah..meeting start jam 9 pagi.

4a

Management Review conference ni biasa di adakan quarterly..since my boss left aku yang tanggung tugas dia..meeting banyak gila nak kena attend..samapi aku dah tak larat nak attend.dulu duk bising sangat takder meeting nak pi..sekarang sampai tak terhandle..Tengok tentatif Presentation aku besok rupanya..hoyeaahh..sempat lagi lah touch up presentation sedia ada kasi lagi umpphhh..

5

Tapi tang makan yang paling best bila ada meeting.nak nak kalau buat kat Hotel.masa untuk membedal cukup cukup.lupakan soal nak jaga makan seketika.speaking of which,aku rasa dah lama gilerr tak jogging..kesibukan tugas membataskan segalanya..time is never enough..what should i do??

6
Ada pasta dan kentang..western sangat!!

7 8

Makan buffet rugi kalau makan nasik nanti cepat kenyang..actually seleksi makanan kat Sunway Hotel ni biasa je..takder apa yang special pun..tapi sedap lah jugak..still tak boleh celen ngan Hotel Hilton kat PJ ngan Hotel Concorde di Shah Alam..kat Hotel Sunway ni takder lah Udang kaa Tiram kaa Kambing Golek..but it all was enough.cukup lah ni.nak macam mana lagi kan.

9

This meeting akan bersambung lagi esok..sekarang tengah duk meeting lagi tapi sementara orang lain duk buat presentation sempat lagi aku update Blog.Gila kan.haha.Janji tak kacau orang dan fokus pada slideshow sendiri dah la..

Ok nak buat buat beri perhatian kejap dalam meeting.

Bai.

*Hidung duk bersok sek sok sek lagi..tak selesa nya!!doakan aku cepat sembuh.Sakit tu Kifarah atas dosa lalu..Aku Redha dengan takdir Tuhan.

7 comments:

ciKmOt said...

ha apa lagi...elok sangat kawin tuuu...llala...

kucingorengemok said...

Encik Azim L.L.B (look like busy) haha

semoga cepat sembuh

Cikguzam said...

salam tuan,
lama tak dgr khbar, harap tuan semakin sihat dan sembuh sepenuhnya, Amin

sepul said...

sebab nak hide nama sebenar anda? huh!

ok time meeting layan twitter.same wit me.

bai azimudin :)

Norrul said...

sekarng ni mmg musim la,batuk demam selesema.moga cepat sihat.

norh said...

semoga cepat sembuh..

rasp said...

kerja, kerja gak...
tapi health kena jaga gak ya...
take care & get well soon...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails