Followers

Tuesday, February 22, 2011

SHORT TRIP TO PD PART 3 - BERBOWLING DI MALAM HARI!

Saya bersiaran dari Pasir Gudang Johor Bahru.

Niat di hati nak update perjalanan dari KL ke Pasir Gudang semalam,tapi Memori Kad pulak macam ada problem so tak dapat nak update Gambar.Stay di Hotel Selesa Pasir Gudang.so far so good..meeting dah habis untuk hari ni..so sekarang duk melepak kat Bilik hotel,layan merapu kat Twitter dan ambil kesempatan untuk update Blog kejap.

Nak update pasal Short Trip to PD hujung bulan lepas,masa ada Kursus di Port Dickson,adik beradik yang available ikut sama..malam tu kitorang le Oceanic Mall PD main Bowling..just try to do somerhing different..lagipun dah lama tak main bowling sama sama.

1
Ni lah kali pertama saya menjejakkan kaki ke Pasaraya The Store Oceanic Mall Port Dickson.

2
Masa ni dah sibuk sibuk orang nak sambut cainisniuyer..tadi petang kitorang bergambar ngan sunset kat Pantai Teluk Kemang..Kebetulan ayah ada di Hospital Kuala Lumpur lagi,tu yang diorang semua available untuk ikut kejap.Kak Tie ,Kak Ina ngan Adek dah takder sebab Kerja.Ami pulak kat tempat belajar.

3
Nak cari tempat Bowling dalam mall ni payah jugak..puas naik Eskelator..macam mall lama jer..tapi last last jumpa jugak..so lets Bowling bebeh!!

4
semua tersenyum jer..teruja kah?

5
Masa ni Kak Ija macam tak berapa sihat..so dia tak main lah walaupun nama dia dah letak as a player..duk habiskan baca Novel Ramlee Awang Murshid sambil babysit kan Adam Syahmi.Nyenyak betul budak tu tidor.

6
jom jom pilih bola..warna warni kehidupan

7
kami adik beradik lelaki.patutnya 5..ami sorang takder.

8
Apa lagi dah ada peluang hayun bola bowling so main lah sampai lebam..kami ambik satu frame jer..cukup lah.sekadar ambik syarat mengisi masa lapang..memang lepas ni balik hotel karang jari sakit sakit.konpem.

9
Syuk ngan Wife dia bersungguh sungguh main..ada satu part lawak bila kak Feeza nak baling bola tapi bola bowling tercampak ke belakang..wakakaka..gelak gila aku dan orang sekeliling..hehehee..Yang penting kerjasama..:)

10
Having fun together..

11

Nyenyak si kecit ni tidorrrr!!bom meletop pun konpem tak jaga.

12

Masa game dah dekat dekat nak habis masing masing macam dah exhausted jer..dah tak semangat jer..haha..nasib baik ambik satu game..tapi ok lah.not that bad..dapat lah skor 100 lebih macam tu jer.bukan markah jadi ukuran,tapi Ukhuwah jadi sandaran.Chewwaaahh..

13

Dekat pukul 10pm game habis..then kitorang bergerak untuk makan di Medan Ikan Bakar Port Dickson..kawasan Ikan bakar tu macam baru jer..ada dua kedai yang bukak..macam tak berapa ada pilihan sangat.nanti lah aku sambung lagi cerita pasal makan malam di PORT DICKSON with my family..

Ok lah nak solat maghrib kejap.Jamak Isyak skali.

Till later.

5 comments:

Wahidah said...

Speechless kejap..

Suke tgk sumer org happy satu family...

Moga ikatan kekeluargaan dlm family azim ne makin erat n kekal selamanyaa,,,

Hopefully ur dad cepat recover,,amin

rasp said...

doa2 smoga ur dad cepat sembuh...
suka family moments gini...

sepul said...

adam berapa bulan dah skrg ni? mcm cepat ja baby besaq kan?

oceanic mall area mana ntah? tak tau pulak kat PD tu ada shopping complex

eLLy said...

akak dng bowling.. umpama akak dng longkang :( memang asyik ke longkang je :)

~ bum bum bee ~ said...

yuhuu...awak...knal saya lg x? mesti xknal kn. saya "bintang jatuh-mika". skrg mesti dh knal kn? saya dh tukar link blog yer... check it out...

http://bumbumbee.blogspot.com

p/s ~ identity yg dirahsiakan kantoi sudah... =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails