Followers

Friday, February 4, 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU SAHABAT BAIK!!

Hari ini hari bersejarah..

One of My bestfriend getting married today..and i'm really happy for him.Time really fly,sedar tak sedar satu lagi masjid telah terbina..Tahniah Nikli Nodin!!semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat..Petang tadi lepas asar pasangan mempelai selamat di ijab kabulkan di Masjid padang menora..4 Februari 2011 hari jumaat-permulaan baru buat sahabatku..Jom lah kita layan gambar kat bawah pulak..

Enjoice!!

1
Cincin itu simbolik kepada sebuah ikatan sampai hujung nyawa

2

sabarlah menanti..masa itu tetap kan tiba jua

3

Dengan sekali lafaz..Alhamdulillah..

4

semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat

5

Cincin di sarung tanda janji dimeterai untuk sehidup semati

6

bersatu dengan alam..

7

smile..Till death do us part 
 9

Ikan di laut asam di darat
Dalam kuali bertemu jua
Hati terpaut janji diikat
Atas pelamin bertemu jua

8

Dengarlah ini ayah berpesan
Anak menantu, ayah ingatkan
Berkasih sayang sesama insan
Jangan cepat menjadi bosan

10 11

Tahniah sekali lagi buat sahabatku..i'm not official photographer,saja menyibuk jugak nak ambik gambar.Esok Insya Allah aku jadi pengapit untuk majlis kenduri..Hari ni akad nikah,esok kenduri belah perempuan,dan hari Ahad ni kenduri belah keluarga Nikli..sapa sapa yang dijemput datang lah yek.boleh kita bersua muka.Tadi Nikli ada call aku,dia suh jemput semua yang duk baca blog ni yang ada kesempatan untuk datang majlis dia..Lagi ramai lagi meriah kan..

CONGRATULATIONS!!

*Nak selit satu lagi..tadi pukul 1.45 pm my another bestfriend,Angah & Sam selamat menerima kelahiran seorang Bayi lelaki..Tahniah to both of you!!dapat dua kejutan hari ni..heheee..Life is beautiful and full of suprises!!

22 comments:

CaTwOmEnS said...

selamat menjadi pengapit esok ek.. kot2 jumpa jodoh.. :)

Syeeda Sobbihi said...

angah dah bersalin eyhh?? wah, bestnya dpt baby. Anyway, wife nikli nodin nih cam diana rafar lak aku tgk. gambaq2 cantik!

@xiM said...

CATWOMENS,

Insya Allah..:)

@xiM said...

SYHAD,

haah..dah jadi mak dan ayah dah depa berdua tu..

betul tu..memang ada iras Diana rAFAR..:)

kojah said...

congratsss nikli!

dulu selalu baca blog dia, skang dah tak ada blog lagik kah?

@xiM said...

KOJAH,

blog dia dah tutup..:)

Miss Nazla said...

alhamdulillah. very true bile axim ckp life is beautiful and full of surprises. NN dah selamat jadi suami orang, angah & sam dah selamat jadi ibu dan ayah. syukur ke hadrat Allah swt.

Moga moga kita semua bahagia dan gembira hendaknya.

Tahniah NN. Tahniah Angah & Sam.

satu lagi tanggungjawab akan dipikul

rasp said...

wahhhhh nikli dah tawin ek...
congrats to him...
smoga gumbira hingga akhir hayat!

Afzainizam said...

┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

tahniahhhh.... selamat pengantin baru moga kekal berbahagia

fendifid said...

Congratulation Nikli...hope tuan tanah blog ni punya turn coming soon. Selamat menjadi pengapit.

geraugebang said...

menggigil tengok nasi kandar pak jamal bawah pokok

xplorer said...

bro hang bila pulak?

Wahidah said...

nanti upload gmbr byk2 lg kay nak tgk...jeles tgk korang berkampung kt penang reramai...:P

Cik Z@i Pen@nG said...

tahniah nikli...
rugi tak dpt nak p...
cheq masih bcuti di key el...

Nuriel said...

NN da kawin! hehe..cam tak caye...huu tapi tak dpt nak dtg..marah lak diaa....hehehe..by the way congrates nikli n wife!! wish u guys happily ever after!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

NN...

selamat pengantin baru
semoga berbahagia berkekalan hingga akhir hayat.....amin


(^^,)

ciKmOt said...

tunggu hang plak bila ni azim...kalu haku dijmput leh p...hahaha..

eLLy said...

Selamat Pengantin baru NN & YY

tak lama lagi kamu la pulak ye .. Insyallah :)

CAHAYA said...

selamat pengantin baru NN.

cik ijau said...

wow, dah lama x menyebuk...

tgk orang jerr, encik axim bila lagikah? ;)

sepul said...

selamat berbahagia dan semoga dilindungiNya dari perkara-perkara yang tidak diingini. Inshallah

nikli said...

thanks everyone for the wishes..
i wish everyone to have a healthy life..
insyaAllah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails