Followers

Sunday, December 14, 2008

Hepi Besday Tok Bear!!


Hepi Besday to YOU
Hepi Besday to YOU
Hepi Besday to Tok Bear
Hepi Besday to YOU..

Abang Bear ni aku kenal melalui Blogsphere ni jugak..dia lah orang pertama yang terdrop komen kat Blog aku-yang menyebabkan aku sedar dunia blog ni boleh cari Kawan..dan sampai skarang ramai Kawan aku peroleh sama ada kawan yang rapat ataupun tidak..Terima kasih kepada Beruangmadu.com atas inisiatif tersebut..(Gambar kat atas ni masa makan kat Anjung Muara Tanjung Dawai Kedah di awal perkenalan di Bulan Jun dulu)


saja aku taruk gambor ni ..sebab susah nak tengok dia buat muka marah cenggini..Orangnya kan asyik tersenyum manja sahaja..tu lah rahsia dia awet muda sampai sekarang...sentiasa senyum dan jangan hidup dalam keadaan Stress...Kiranya Stress totally bukan gaya hidup dia..wa tabik sama lu lah bro!!


ni gambor kat William masa my birthday and Dr.Shah's Birthday Celebration(bulan puasa aritu)..so now it's your turn,i hope you already celebrate your day with style..Hope you will always get all the happiness that you always wanted..(asal wish besday jer mesti asyik sama jer ayat aku kan...stereotaip sungguh..haha)


asyik tersenyum dan gelak jer punca dia panjang usia..hehe..so kawan kawan sekelian kalau nak nampak muda dan umur panjang sila jangan stress stress ye..Tiru macam Abang Bear kita ni..Semoga abang akan sentiasa di murahkan Rezeki..Insya Allah..


Hope this friendship will never end..you are my brother and you are my Friend too..
wish you to have a very good year ahead..


*glamer tak glamer sangat lah abang bear ni sampai menteri Penerangan Malaysia pun nak amik gambor ngan dia..hehe..errkkk silap..abang yang nak amik gambar ngan dia kan??


Once again,i wish you to have a happy life...always make a wise decision as you grow older..Grow Old is not an Option but to Grow Up always an Option for Us..Whether our choice is wrong or right,just be prepared with all of the Consequences..Sometimes life is not that easy right?

Happy Birthday BeruangMadu.Com..

Take Care.

11 comments:

MiSZuE said...

happy befday tok bear
muke nampak same jek ngn axim huhu

pearlEJ said...

happy birthday abg bear...:)

CAHAYA said...

happy birthday tok bear. semoga panjang umur, murah rezeki dan semakin 'bear'!

Wahidah said...

happy belated bufday abg bear...tk sangka dah 40 kan..nmpak muda lagi..:)

Lily.Lulu said...

happy belated birthday tok bearrrr !!!

lily doakan semoga tok bear sihat dan berbahagia hendaknya selalu

:)

sHwEeT ByAtcH said...

Epi burfday!!

nmpk mcm adek dan abg la..

mummysyafie said...

hepi birthday tok bear..semoga sihat selalu

KAK LONG said...

comei kat dlm gambar, comei gak kat luar...pernah jumpa tokbear ni sekali dlm wedding kawan....

Beruang Madu said...

Barulah abang sempat baca dah gini lama entry ni kan... sorry sebab sibuk tergodek godek blog abang .. baru jer siap... dah aktif balik dah dan tengah mencarik2 gambar kat sana sini...

terima kasih Azim... my son in YKWYA and my brother juga... abang dah tua lah... tapi semangat harus kekal muda kan... doakan abang terus ceria di masa masa mendatang...

kita kenal memula, kenal sekarang dan terus kenal selama lamanya kan Azim...

Salam Sayang Beruang Madu

Ziana said...

baru skang sempat nk komen...

Abg Bear...
Slamat Hari Lahir..
(tersgt laa belated)
xpe kan?
hehehe..

moga pjg umuq n murah rezeki..
jom mkn2?
:)

runescape power leveling said...

I like your blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails