Followers

Thursday, December 11, 2008

Tribute to Kanda Ija

11 November 2008

Tarikh yang amat bermakna buat seorang insan yang bergelar kakak dalam hidup aku..28 tahun yang dulu dia dilahirkan dan sehingga kini masih gah di muka bumi tuhan menjalankan tanggungjawabnya sebagai Khalifah..Aku kira dia ini manusia yang tabah dan cekal-walau apa jua dugaan yang melanda segalanya mampu dtempuhi dengan sabar dan Redha..



Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran buat
Kanda Ija tersayang..
Semoga Tuhan sentiasa merahmati Kamu dan juga kita sekeluarga..Semoga Sentiasa di murahkan rezeki dan Dipanjangkan Usia..

Semoga setiap hari-hari yang mendatang dapat dilalui dengan tabah
Semoga setiap impian bakal menjadi kenyataan..
Semoga apa yang di hajati bakal menempa realiti..
i wish you to have a very good life
Hope you will find your happiness
in every little things that you do..

Dulu masa aku kecik kecik kak ija lah selalu jadi tempat aku nak mengadu masalah..bukan kak tie ngan kak ina tak boleh nak kongsi masalah tapi dengan kak ija aku lebih senang untuk meluahkan rasa dan meredakan segketa..

Your care,your touch and your advices will always embedded in my heart..how lucky i am to have a sister like you..

Maybe sometimes i dont even have a chance to say hi to you..but just remember that u will never be forgotten...how can i forget you-The one wif lovely soul and have a good heart..

Just want you to know that our family members always be here for you-to give every support that you need,and every pray that you always wanted..we Love you so much!!

*to whom it may concern,Kak Ija skarang ni ada kat Mesir-still not finished with her study..semoga tahun depan bakal menjanjikan sesuatu yang lebih gemilang buat kak Ija..Insya Allah..

Once again,i would like to Wish you a very Happy Birthday and as another year is Gone,hope you'll be wiser and do appreciate the beautiful of life..I wish for you that whatever you want most in life it comes to you just the way you imagined it,or even better.

HAPPY BIRTHDAY SIS..

I WILL ALWAYS LOVE YOU NO MATTER WHAT...

TAKE CARE

8 comments:

Luth Textile said...

lawa kak dia...

ita.itu said...

happy bday kak tiee

Catz said...

cantiknya kakak axim..

Lily.Lulu said...

happy belated birthday buat kekandamu ..

moga dipanjangkan umur dan dilindungi olehNya selalu

Amin

axim said...

Luth Textile,

lawa??nak ngorat ker..haha

===================================

Ita,

kak tie???Kak IJA lah!!

axim said...

Catz,

TQ for da compliment...:)

==================================

Lily,

ameen..

Sa-Yu-Ri said...

you're so lucky to have such a wonderful sibslings around..... best kan, bile buntu kan seseorg, you can reply on your sibs as you know they wont harm or backstab you frm the back.... :)

runescape money said...

can u leave ur phone number to me???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails