Followers

Thursday, December 25, 2008

Park Avenue @ Sungai Petani,Kedah

Dari Prai,Penang aku ke Sg.Petani,Kedah
Nak hantar my old Fren,Helmi
Ke Park Avenue Hotel


dia ada meeting kat sini..

actually aku tak pernah sampai lagi kat tempat ni
kira ok la boleh kenal tempat..

Check-in time..

Schedule untuk meeting-ntah aku pun tak paham..ngeeee...


nice Hotel Room..!
Very Cozy and comfy..
masa ni tetiba aku pening kepala..
aku pun tak taw what's wrong wif me..
always dapat Headache.
bahaya woo...
kena Cek Doctor nih..
atas dasar Ehsan si Helmi buat Teh Hijau Panas
Tapi dia tak buh gula..
dia kata ni Diet Tea
(aku pening kepala ko hidang Diet tea??
sampai skarang aku masih tak paham..huhu)
Untuk malam tu aku decide untuk stay over
nak drive tengah pening sorang sorang bahaya plak..
kang dalam pukul 4 pagi aku bangun terus ke Penang balik..

Esok Kerja maaa...

3 comments:

Ziana said...

diet teh ade kene ngene ngan sakit pale ek??
x tau plak..
heheheh..

apesal asyik dok sakit pale nih??
sila p check!
:)

Lily.Lulu said...

sakit pala ????
tampal la koyok !!

hehehehe ...
tapi better gi check ngan doc
kalau dah selalu takut ada migrain
and get ready ubat selalu bersama anda ...

:)

sticker said...

womens handbag
womens handbag
fashion handbags
fashion handbag
handbags uk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails