Followers

Monday, January 18, 2010

COURSE @ PENANG GOLF RESORT

Salam Hari Isnin!

Pagi ni takyah nak kalut-kalut pi kerja awal,sebab ada Kursus kat PENANG GOLF RESORT,Bertam..start pukul 8.30 pagi so takder lah nak kalut kejar Punch Card..pukul 8 keluar rumah pun sempat lagi..what a bliss..:)

1

Dah banyak kali jugak kursus kat sini.Memang biasa ada kursus anjuran stesen..tahun lepas pun siap ada Dinner ngan GM kat sini jugak.

2

rakan rakan sekerja kau yang rajin bekerja

3

Dah pulun buat paper work,Lunch time tiba so kena makan la pulak..Rezeki jangan di tolak Musuh jangan di carik..

4

Ulaman dan Sambal belacan

5

Kari Ikan Merah

6

Sotong sambal yang pedas amat

7

sila sila ceduk nasik..

8

kerabu mangga yang sedap

9

Kailan Ikan Masin yang mengancam

10

Terangkat makan Ayam Masak Lemon ni..Fuhh!

11

Sabar menanti Giliran..

12

Pencuci Mulut..Tembikai yang paling sempoi

13

Licin 9 Orang kerjakan.satu meja jer ni

14

ayaq Oren.Kordial nya tak berapa sedap.

15

menikmati panorama padang Golf

16

lunch dah selesai,apa lagi,sambung buat Paperwork laaa..Dua hari kat sini-18 & 19 hb..hari ni dan esok.kan ke best tu takyah masuk stesen..haha..Tapi kerja kena siap lah..Duk pening ni memikirkan kerja kat stesen yang tak beres beres lagi dari minggu lepas..Hmmm..

Selamat Bekerja semua di Hari Isnin yang berbahagia ini!!

*Luckily i didn't eat Rice..makan lauk dan sayur jer.mati laa petang karang kena buat Kardio 4 jam.

5 comments:

CAHAYA said...

kari ikan merah tu mengancam je! uish.

kardio 4 jam? wahhh!!

anne said...

tengah diet ke axim tak makan nasi? wow...kena kuat semangat tu...

en_me said...

rajin bekerja upahnyerr lumayann ghitewww.. ehehe

blogresipi.com said...

Uish makan kat penang golf resort tuh la ni ek? bestnye!!! musti pergi ni balik nanti.. musti!

Cik Z@i Pen@nG said...

diet ke?
wallah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails