Followers

Tuesday, January 26, 2010

PAPPA RICH @ BUKIT BINTANG

Salam semua..

Salam 1 Malaysia..tetiba terpatriotik pulak..haha..kebelakangan ni busy dan penat..Hujung minggu lalu pi Bercuti kat Vietnam(nanti la aku cerita pasal trip tuh..tengah takder mood lagik..).Cuma kali ni nak story pasal belated besday celebration Nikli dan Zie (Disember yang lalu..).Almost a month dah,tapi sebab kali ni baru dapat jumpa ramai-ramai,so let's..

23 JANUARI 2010

Aku sampai KL jam 12.30 am..Nikli dari Miri pun dah sampai KL,Zie dan Liyana memang dah ada kat KL,Aida pulak tiba dari JB..So kami berjumpa dan decide nak pi makan kat mana..almost 1 am so tak banyak pilihan yang ada..alih alih kami mengorak langkah ke Bukit Bintang..Jumpa kedai Papa Rich terus jer singgah.

1

Pappa Rich Bukit Bintang

2

Aida,Liyana,Ziana dan Nikli

4

Kari Ayam dan Roti

5

Kueytiow Sup

6

Ayam Stim

7

Bila menu makanan sampai,terus la kami makan.memang lapar sangat masa ni..Plus dengan cerita cerita yang banyak..memang happening la kalau jumpa dorang ni.ada jer mender yang nak tergelak..sampai sakit tekak aku bercvakap banyak sangat..huhu

7a

Aida ada SPONSOR kek Besday Nikli dan Ziana..Very nice of her..it's a Cupcakes actually..So Colourful..Comel sesangat..Tengok pun macam sayang nak makan..hehe

8

Happy Belated Besday Nikli dan Zie

9

meriah tak kawan-kawan??

10

Sessi suap menyuap kek

11

suap sendiri ajer ok..

12

Sessi makan makan di teruskan lagi..dengan yopik topik yang lebih hangat dan mencabar..Hepi Belated Besday to both of you yaa!!May all if your dream will come true..Take Care.

13

Cup cakes yang aida SPONSOR ni sebenarnya cake carrot-sangat sedap!!aku bukan minat sangat kek carrot tapi kek yang ni aku suka!!sedap sesangat..you shud try.tapi aku tak leh nak try lebih lebih.ni bukan kek besday aku.ini kek Nikli dan Ziana yang punya..:)

14

US @ PAPPA RICH

15

Besday Boy yang di raikan..

16

Sessi berbagi hadiah..awat muka Nikli jadi lagu tuh..haha..macam eksen sesangat kan sebab dapat hadiah..Murah rezeki dia dapat hadiah..ini hadiah Aida yang sponsor..

17

Aku mampu bagi hadiah kecik ni jer..at least tanda ingatan seorang kawan.takper,lain tahun aku bagi hadiah besar sikit..tunggu aku naik pangkat dulu lah yek.Hope ko still suka ngan hadiah ni walaupun kecik.

20

sessi membuka hadiah..

20a

Bukan main kan,siap dapat USD Dolar lagi neh..macam nak pi Travel pulak..nak kemana tuh??tunggu entri yang akan datang ok..jeng jeng jeng..

21

Ni Jaket CALVIN KLEIN yang sangat nice!!Aida yang kasi.She's so Generous..:)..aku suka tengok jaket yang macam ni,yang ada kolar tak berlipat..memang suit him sangat..Jangan jadi mat rempit sudah la yek..:p

22

senyum tak sudah..:p

23

hadiah da bagi,sessi seterusnya sambung bersembang la kan..

24

Hot Chocolate Liyana

25

Aku suka la interior Pappa Rich ni..memang sangat Cozy dan yang paling penting lagu lagu yang best di putarkan sepanjang kami melepak kat sini..memang layan sesangat..syahdu jer di buai angan angan kala pukul 3-4 pagi macam ni..

26

Anyway,Happy Belated Besday to Nikli and Zie..Semoga Panjang Umur dan sentiasa di murahkan rezeki..ameen..Thanks to all yang dapat bertemu lagi buat kesekian kalinya..gambar ni tokey kedai yang amik..haha

27

Kan dah kata,kami kalau duk melepak sampai kedai nak tutup..masa ni dah pukul 4 pagi..kedai ni pun dah tutup separuh..so destinasi seterusnya ialah ke airport LCCT..Aida dan Liyana nak hantar kami bertiga(aku,Nikli dan Zie) ke airport-sebelum Journey to VIETNAM bermula..Thanks to Liyana n Aida sebab sanggup tunggu dan hantar..

Stay Tune for more with AXIMUD..:)

*takkan ada orang akan pernah faham apa yang kita rasa melainkan diri kita sendiri..:).Just suck it up.and face it with arm wide open.

11 comments:

Anonymous said...

Nikli n Zie..hepi belated besday...
Ske tgk korang neh..bff..
~cikEmy~

CAHAYA said...

jeles btol tgk cupcake. lama tak makan. :)

vietnam camne? ok?

Anonymous said...

Epi belated for both of u..Moga relationship antara korg kekal 4ever..its fun to see all of u stand 2gether..

~Aimi~

A.R.A.S.H. 910 said...

wow..bestnya dpt jacket ck itewww..huhu ;P

eLLy said...

hapy belated bday to nikli & zian
amboi lepas melepak terus gi bercuti..
syok nye jadi org bujang nie kan..
ehh klu kawin pun syookk gak ;)

blogresipi.com said...

Happy birthday to nikli & azie... ewah pegi vietnam pulak... bestnye selalu outstation camni :D

jerry maguire, jr. said...

Happy Bird-Day, Nikli.. belated, it is.

btw - PapaRich mmg best.. esp soya cincau dia.. arrkhh!

KAKTINY said...

ipoh kuetiaw sup ngan ayam stim tuh mmg feveret kaktiny kalau ke pappa rich.. ngan lemon ice nyer... yum yum...

aduhai adik sorang nih.. awal tahun dah jalan-jalan.. dan nak gi jalan-jalan lagik..

tumpang muda, sihat dan mampu.. jauhkan perjalanan luaskan pandangan dik...
nikmati masa senang dgn tenang..
lupakan gundah, doakan yang terindah k..

happy besday to your beloved friend.. hope they will still be with you in whichever side of the wheels of your life is..

Faisal Admar said...

happy birthday nikli :)

wah! aku suka jaket tu! dah macam brian kinney plak

Nikli said...

cik emy, aimy, elly, tuan punya blogresepi, shah, kaktiny, faisal :: tq for ur kind wishes..

tq azim..

zafi said...

oh how i miss all this... especially the foodsss... friends...
great pics!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails