Followers

Wednesday, January 6, 2010

JANGAN TIDUR LAGI..


''Kadang-kadang xim,kita buat decision yang risky tapi for a better..i've already found someone that can guide me.but one thing for sure Jodoh semua di tangan-NYA..i'm not going to expect more on this,sebab itu belum tentu lagi..Nak sangat-sangat kita jadi macam dulu but da fact is kita dah tak berkesempatan..Just nak you tahu di hati ni masih ada axim yang dulu..''


-By knowing this,another chapter of my life ended,and it started with new one..One Thing for SURE,i'm not going to be the same person you've ever known anymore,but the new me seems to be so FINE..as well as how you will defined it to be.Things always happen for a reason-and i've found one-it's just for our own good.

Take Care.

******************************************************

Ini Cerita ulang siaran sebenarnya.

Entah tetiba teringat kat Dia malam ni..hehehe

Apa khabar agaknya dia sekarang yek..

Aku tak tahu,dan aku tak mahu tahu.

Selamat malam.

:)

...

..

.

14 comments:

DrSam said...

shahdu malam-malam ni bro?

Ad Rifza said...

Adakah dihati juga terdetik apa yang ditulis?..hehe..Atau cuba menafikan gerak debar hati yang pantas?..huhu

@xiM said...

DR.SAM,

takder la syahdu,tetiba teringat kisah lalu..hehe

@xiM said...

AD,

YER..sebab di hati terdetik yang tuleh ni..:)

eQbalzack said...

siapa yg bertuah tu? hehe...

Lady Dyla said...

Apa yg kita nak mungkin kita tak dpt... Apa yg kite perlu insyallah Allah bagi... :)

KAKTINY said...

Life must go on kan axim kan..

no turning back..

"Live your life with no excuses,
love with no regrets"..

... don't cry because its over..
but smile because it happened..

kaktiny doakan axim segera bertemu pemilik tulang rusuk axim yg sebenar... hihihi...

Eyriqazz said...

Good Luck Bro..Bunga bukan sekuntum..

Kuiz Bersama Eyriqazz

CAHAYA said...

True. Things happen for a reason. Just pray everything will be fine and love will find you in no time. ;)

cheers!!

Sofya said...

salam axim..

tahniah yer. Beri peluang pd diri sendiri bagi mengisi ruang yang masih ade.

..hiks

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nape ni bro...sedih2 je...

eyza's said...

cool babe...:)

Anonymous said...

We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails