Followers

Monday, January 11, 2010

SUKA DUKA 2009 : (IMBASAN 2009)

Phewwwww....

Akhirnya setelah berhempas pulas seminggu nak siapkan entri ni,finally i did it..Bukan senang nak Compile kan rumusan cerita tentang Suka Duka yang berlaku dalam tahun 2009 yang baru sahaja berlalu sepuluh hari yang lalu..Banyak peristiwa yang berlaku,dan semestinya setiap yang terjadi semakin mematangkan dan mendewasakan aku..sebagai seorang Insan Biasa..

2009-Tahun yang aku kira sangat menarik..Dalam tahun 2009 lah aku kenal sapa kawan,dan aku kenal sapa lawan..i did make a lot of friend though..it was so nice to know them.Tahun 2009-banyak jalan jalan makan angin..hehe..and that was the best part of it..and 2009 juga menyaksikan ikatan kekeluargaan kami semua makin utuh..Shuk dan Adek da da selamat di nikahkan,dan abang jali pula dah terima kelahiran cahaya matanya yang sulung..Dari aspek kerja,aku makin mahir dan semakin tahu tanggungjawab yang ada..hmmm Indah sungguh..

Tanpa bercerita panjang lebar lagi,aku bawa Rumusan 2009 untuk anda semua.Terimalah.


**********************************************************

JANUARI

01.01.09

jan1

Permulaan tahun yang agak memeranjatkan..Telah berjaya mengetahui siapa Dia yang sebenarnya..Perlu lebih berhati-hati selepas ini dan jangan mudah mempercayai Stranger.

10.01.09

jan2

Besday my bestfriend here-Enchek Salman.

jan3

May you have a wonderful year ahead.God Bless.

11/01/09

Perjumpaan YKWYA di Restoran Asam Pedas Sejati,Ampang..

jan7

first time makan kat sini.Sedap sangat!!

jan8

Nurman,aku,Ziana dan Nikli

jan9

Lily,axim,Ziana dan Nikli..Miss you Guys!!

18.01.09

Makan di Nandos..It always The Little thing that makes difference.

jan4

miss this moment..:)

19.01.09

Hari Ulang Tahun kelahiran adik ku sayang.Adek Dah.

jan5

Selamat Hari lahir adik!!semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..ameen.

jan6

Adek dah da kawen.semoga cepat dapat anak.tak sabar aku nak jadi pakcik.hehe

20.01.09

Barrack Obama jadi Presiden Amerika Syarikat.

22.01.09

Hari Lahir Angah.Selamat hari lahir angah!

jan10 jan11

23.01.09

Perjumpaan YKWYA lagik..Di kampung Baru.Restoran The Ship.Ada Isu Penting yang nak di selesaikan.And that night,The truth Revealed.Thanks pada semua yang terlibat..masa ni nak balik cuti Chinese New Year..

jan12

Masa ni first time Anies jumpa ngan member YKWYA yang lain..Alhamdulillah dia dapat ngam ngan semua orang..:)

jan13

jan14

ni muka tak boleh blah sebab tengah angin.memang macam nak naik atas meja Mekdi ni nak terkam orang.haha.Alhamdulillah akhirnya semua setel.Thanks pada semua ya!!Finally,The truth revealed..Everythings settle by now.End of story.

28.01.09

Shuk Bertunang.Masa ni aku ada buat entri gimik.konon nya aku yang bertunang.hehe.sorry guys.saja nak melawak sekali sekalaa.

FEB7

31.01.09

Mampukah perbezaan yang ada menyatukan Kita??

jan15

Tepuk dada tanyalah selera.aku bahagia dengan kamu.Cukup.

FEBRUARI

01.02.09

EPL.Chelsea kalah ngan Liverpool 2-0.Bongok.hehe

FEB1

Full time.Kalah.haha

FEB2

Torress-The real hero for that night.applause applause..

02.02.09

First time try masak asam pedas.It was not that hard.hehe

FEB3

rasanya pun sedap.pandai aku masak.boleh puji diri sendirik kan.haha

FEB4

memang masakan kampung habis aku masak masa ni.ada Ikan Tenggiri masin,telur dadar,ikan siakap goreng dan Ulaman..memang terangkat makan!!

05.02.09

Cinta aku dan dia ibarat mengejar bayang..aku takkan pernah dapatkan dia walau sedekat mana aku merapati.sebab bayang itu cuma angan angan.

FEB5

06.02.09

Makan Breakfast di KFC seberang jaya.First time try makan nasi lemak KFC..sedap lagi nasik lemak makcik Kiah.hehe

FEB6


07.02.09-09.02.09

Pergi bercuti di suatu tempat rahsia..hehe..tak boleh bagitau kat sini.Yang penting,aku sangat gembira.:)

17.02.09

Makan malam di Medan Ikan Bakar Kampung Bharu with Sally.kebetulan aku ada kat KL and Sally pun ada kat KL..ada meeting kot..masa ni bercerita ngan dia sampai pagi kat Crown Hotel.hehe.Miss you lah sally.ntah bila dapat berjumpa lagik ngan ko.

FEB9

Angah pun ada skali.kami bertiga.

FEB10

Sotong bakar kat sini sangat sedap!!meletup habes..nanti nak mai sini lagik..Insya Allah.

12.02.09

Pergi Langkawi sensorang.Urusan Kerja.Bermula lah episod aku ke Langjawi setiap bulan.hehe


FEB11

15.02.09

Sam dan Angah bertunang kat Kuala Lipis.

FEB13

kek beli last minit.hehe

FEB14

i'm so happy for you guys!

21-24.02.09

LANGKAWI TRIP with anies,Ziana dan Nikli.mulanya patut Lily dan Nurman Join skali.saat akhir depa tak dapat nak mai sebab nurman kerja.so kami berempat sahaja lah.What a nice Trip!!

FEB16 FEB15FEB17 FEB18 FEB19 FEB20

Walaupun pergi dua hari,tapi masa yang ada sangat aku appreciate.Anies,aku tak pernah paksa hang mai skali.i just want you to be around.i didnt force u at the first place.Hope you know this.

27.02.09

Hari Ulangtahun kelahiran Nurul Nadiah Salwani yang pertama!!

FEB21

Sekarang dia sangat nakal!dan juga sangat tembam.Nuyul tebombom.hehe

MAC

01.03.09

Saat Bersejarah.Aku beli DSLR baru.from now on gambar cantik lah sikit.baru mood nak berblog senitasa mekar.lagipun aku suka ambik gambar.since zaman skolah dulu lagi.tapi dulu pakai kamera yang ada filem,then beli kompak kamera,sekarang pakai DSLR.:)

MAC1

first trial.kat jeti Penang

MAC3

pi jalan jalan amik gambar kat Feringghi.ngan Lanny masa ni.

MAC4

cantik tak?hehe.macam poskad.

MAC5

Thank you so much pada yang tunjuk ajar.appreciate it so much.

6-7.03.09

Sam dan angah selamat di nikahkan.yang paling best aku jadi pengapit diorang.hehe.thanks beri kepercayaan untuk aku jadi pengapit ko.

MAC7

mana lagi hensem-pengantin kaa pengapit?:p

MAC8

aku doakan korang berbahagia ke akhir hayat!!Congratulations!

08.03.09

YKWYA members-Lily dan Nurman selamat di nikahkan..Lily,awak sangat cantik masa hari bersanding tu!!Congratulations ya!!

MAC10 MAC12

Masa ni ahli YKWYA yang lain pakat pakat pakai baju kaler pink,tanda sokongan padu yang tak pernah putus..Selamat berbahagia ke akhir hayat ya Lily dan Nurman!!

08.03.09

Sebelah malam lepas Lily bersanding,kitorang pakat pakat keluar makan malam di YANKIES HUT bangi untuk meraikan pengantin baru..Masa ni Abang Bear,Dr,shah,Kak Tie dan Bozzo,aku,Nikli dan Ziana semua ada.memang meriah sangat malam tu!!

MAC13

the more the merier right??

MAC14

tapi sayang makanan kat Yankies Hut macam kurang sikit.ni lah kali last kami datang sini.haha.

09.03.09

Keesokannya jugak berjalan jalan ngan Pengantin baru kat IKEA.beli barang sikit then singgah makan kat restoran Absolute Thai.Macam haram rasa makanan kat sini.dah la mahal.memang terus kami banned!tak mai dah.

MAC14AA

11.03.09

Birthday Faiz,adik aku yang paling bongsu.Selamat hari lahir adik!semoga panjang umur dan murah rezeki!

MAC14A

14.03.09

Kakak Anies kawen.aku jadi pengapit bersama anies.Kak ana sangat cantik!!macam Vanida Imran kan muka dia.:)

MAC15 MAC16

Congratulations kak ana!!dengar khabar dah dapat baby yek..semoga berbahagia ke akhir hayat.ameen.

17.03.09

Dinner di Breeks Cafe dengan dia.saat segalanya berubah.mungkin aku juga yang berubah.aku tak salahkan sapa sapa.apa yang jadi ada hikmah.Semoga dia terus berbahagia.ameen.

MAC17

20.03.09

Makan malam di HR STEAK kampung bharu.kali ni anies buat kali kedua jumpa YKWYA.masa ni Lily sambut besday bapak dia kat sini.tu yang 3N tu ada skali..comel comel..

MAC18 MAC19

habis makan Hujan pulak.haha.seronok dapat makan ramai ramai macam ni.:)

23.03.09

Makan makan lagi bersama YKWYA di sate kajang hj.samuri.kali ni pertemuan dua pengantin baru sebab Sam dan Angah ada skali join.tengok album gambar kawen depa.

MAC21

aku bawak keropok lekor dan sata.baru lepas balik dari ganu lah katakan.

MAC20

Happy face:)

29.03.09

Outing with Nikli dan Lanny ke Taman Tasik Taiping.ambik gambar.dah ada DSLR baru ni ghairah la sikit nak ambik gambar.Lagipun Taman Tasik Taiping memang sangat cantik.teringat filem SEPI.hehe

MAC22 MAC23 MAC24

Penghujung Mac yang best:)

APRIL

01.04.09

Permulaan April pun dah kena April Fool.teringat kisah itu buat aku seram sejuk.hanya aku dan Ziana yang tahu..Anies dan Nikli pun terlibat.THank God it's only April fool..:)

APRIL1

04.04.09

First time jumpa Aida Hanim Daud.kawan Nikli.peramah orangnya.start from there,terus jadi kawan.masa ni pi makan kat William lepas habis tengok cerita PANTAS dan Garang 2.hehehehe

APRIL2

05.04.09

having a great sunday with them.Pi jalan jalan kat the Curve.makan tengahari di Vichuda Tomyam Damansara.

APRIL5

Oh ya,siap main Boling kagi..best!!

APRIL4A

07.04.09

Tanam Pokok di Stesen.Hijau Bumi Kita.

APRIL3

09.04.09

Kena call in masuk stesen pukul 4 pagi.

APRIL4

mata tak leh nak bukak.haha

APRIL7

tapi terubat sikit sebab Chelsea menang lawan Champion league.lawan ngan Liverpool.menang 3-1.dapat pi Semi final dengan aggregat 7-5.hehe

14.04.09

pi LANGKAWI lagi.tapi kali ni aku pi ngan Zaidi,rakan di UiTm dulu.

APRIL5A APRIL6

at least tak la bosan sangat ada orang teman.thanks mate!

17.04.09

First time aku jumpa Maksu ziana.Di Village View-ada hal nak bincang.

APRIL8

thanks maksu!nice to see you and Paksu!

18-19.04.09

TRIP YKWYA di PORT DICKSON.abang bear,aku,ziana,nikli ,lily dan Nurman.memang sangat best trip PD ni..kitorang stay kat ANCASA RESORT..Best sangat Resort ni.nak pi lagi lain kali.

APRIL9 APRIL10

miss you Guys!!seriously i do.

25.04.09

Majlis anugerah Khidmat Setia Kompeni.aku jadi Urusetia.

APRIL13

dapat la stay for free 3 hari kat B-SUITE,Penang.

APRIL12

26.04.09

Makan di Johny's.for some reason,i love Johny's!!

APRIL14 APRIL15

Kebetulan Nikli balik Penang.ajak dia makan skali.

MEI

01.05.09

Hari Pekerja.duk berehat kat Rumah.

MEI1

duduk rehat di rumah sangat best!

02.05.09

makan Ikan di Fish Manhattan Market

MEI2 MEI3

best gila Ikan Salmon!

04.05.09

Besday Mantoi aka Nurman Muhakim.happy besday!

MEI4

7-09.05.09

Langkawi lagi dan lagi.Urusan Kerja jugak.audit.

MEI5

kali ni stay kat Bayview Hotel.

MEI6 MEI7

11-17.05.09

HONG KONG TRIP!!Finally..Tunggu punya laam akhirnya masa itu tiba.Trip Hong Kong yang sangat menggemparkan..seronokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sesangat..Thanks to Nikli dan Ziana yang pergi sama-sama..what more can i say.

MEI8

penerbangan tiga jam

MEI10

akhirnya sampai di HK..

MEI11 MEI12

Hong Kong Disneyland..

18c

HOng Kong is a nice place to go.kalau nak tau cerita lanjut pasal HK,Klik label Hong Kong pada ikon seblah kanan under Label k..Thanks.

JUNE

01.06.09

Permulaan Jun terus kena ke Langkawi lagi.kali ni pi ngan Lanny.best gak ada teman pi.tak la mati kutu sorang sorang.

JUN1

stay kat ASEANIA RESORT.best swimming pool kat sini.mandi lagi dan lagi.

JUN2

thanks mate sebab teman!

05.06.09

Ulang Tahun Kelahiran abang jali.Selamat ulangtahun abang!semoga oanjang Umur dan murah Rezeki.semoga berbahagia bersama isteri tercinta.

JUN3

07.06.09

Attend Wedding orang jauh,kak Izan yang stay kat Itali sana.wedding kat Sitiawan.first time jumpa depa berdua.Congratulations!

JUN4

13.06.09

Ulangtahun Kelahiran sahabat Baik dulu kini dan selamanya,Hafsam.

JUN4A

27.06.09

SINGAPORE TRIP..kali ni pi Singapore untuk shopping sikit-with ziana,kakak,aida n Nikli.masa ni nikli tak pindah ke Miri lagi.

JUN9 JUN10 JUN11 JUN12 JUN13

first time jumpa kak zue.selalu dengar dari Ziana jer pasal dia.Nice to meet you akak!

28.06.09

Majlis sambut menantu Sam dan Angah kat Segamat.

JUN14

diberi kepercayaan untuk menepung tawar.

JUN15

thank guys sebab sudi datang sama-sama.

29.06.09

My staff,Shrom abdul Hadi bertukar ke Manjung.

JUN16

The best part is makanan untuk jamuan kecil kecilan aku masak.aku wat Bihun Goreng ni.hehe

JUN17

30.06.09

Langkawi lagi.

JUN18 JUN19

stay kat Baron Hotel pulak.ok la jugak.

JULAI

03.07.09

Singapore Trip lagi.kali ni bermalam di Kozi Hotel.

JULY1

makan makan di Singgah Selalu

JULY2

nasik goreng seafood kat sini aku suka!!

JULY3

pergi IKEA SIngapore

JULY4

Queensway Area

JULY5 JULY6

Shopping lagi di Orchard Mall.

10-12.07.09

TRIP PD bersama my lovely family..

JULY7

Stay di Tiara Beach Resort.Besar jugak Resort ni.

JULY8

swimming pool nya best.seronok bebudak tuh main.

JULY9

we are happy family...

JULY9A

Nuyul yang comot..

JULY10 JULY11

Alhamdulillah.I love my family so much!!

18.07.09

Enchek Salman kawen.aku jadi pengapit lagi.

JULY12

Congratulations my fren!!

23.07.09

First time jumpa Faisal Admar.dah dua tahun duk kat Penang ni baru first time jumpa.biasa berbalas komen kat Blog jer.nice to meet you mate!

JULY13

24.07.09

Genap Tiga tahun aku mengungsi di Bumi Penang.

JULY14

Aku sangat suka Penang!!tak kenal maka tak cinta kan..

OGOS

01.08.09

enjoy myself at Bukit Merah Laketown.Family Day Kompeni.

OGOS1 OGOS2

macam budak budak.haha.tapi seronok.

02.08.09

Besday Lily.Happy besday buat kamu!!

3-04.08.09

Trip Langkawi again.

OGOS3

stay di Grand Continental.yeahhuuu..

OGOS4

07-09.08.09

TRIP PULAU REDANG..with Aida,idah,Liyana dan Nikli.first time jumpa Idah dan Liyana.Kawan Nikli.nice to meet them.not to mention,Pulau Redang is AWESOME!!

OGOS5

cantik sangat airnya!

OGOS6

stay di Redang Holiday

OGOS7

bersnorkeling 2-3 kali kat sini..

OGOS8 OGOS9

ikan masa snorkeling.kamera underwater.

OGOS10 OGOS11

anyway,nanti nak pi Pulau perhentian pulak.2010 ni.Insya Allah.

12.08.09

Kak Ija balik bercuti dari Mesir.aku turun KL nak pi amik dia kat KLIA.amik cuti sehari kalau tak silap.

OGOS12

mak dan kak Ija

OGOS13

it was so good to see her again.

13.08.09

Besday Kak Ina.selamat hari laher kak!

OGOS14

14.08.09

Ulang Tahun Kelahiran Anies.

22.08.09

Umat islam seluruh dunia berpuasa.

OGOS15

23.08.09

Besday ami.adik lelaki ku.semoga kau sukses selalu!

OGOS16

31.08.09

Hari kemerdekaan negara kita.

OGOS17

SEPTEMBER

Bulan kelahiran saya.

02.09.09

SEP1

Rakan rakan kerja sambut my besday in advance.my besday and lanny besday.

SEP2

thank you so much guys!!

05.09.09

Bersama YKWYA sambut my besday,pun in advance jugak di William.

SEP3

thanks Zie for the lovely cake

SEP4

abang bear ada skali masa ni.

SEP5

Love you all so much guys!!

06.09.09

Hari yang sangat bermakna.Hari kelahiran saya.Terima ksih pada yang ada.

SEP6

Berbuka Puasa di Tony Roma.First time aku makan kat sini.Salmon kat sini is awesome!

SEP7

sambut double besday.skali ngan besday aida pada 24 Ogos yang lalu.

SEP8

sessi baca kad dan bukak hadiah.sangat terharu masa ni.Love you all so much!!thanks!!

SEP9

us

SEP10

hadiah jam

SEP11

dapat figura ini juga.Thanks!

20.09.09

SALAM AIDILFITRI.

SEP12 SEP13

dengan tema kami-warna Pinang masak.

SEP14

sambutan raya yang sangat bermakna sebab semua ahli keluarga ada.

22.09.09

Adek dah bertunang.Congrats!

SEP15

28.09.09

Ulang Tahun Kelahiran Ibu ku Sayang.Selamat Hari lahir mak!semoga Tuhan mengurniakan kesihatan yang berpanjangan.ameen.

SEP16

OKTOBER

04.10.09

my fren-Famoque akhirnya selamat di nikahkan dengan Pilihan hatinya.selamat berbahagia my pren!

OKT1

akad nikah di masjid Negeri,Pulau Pinang

OKT2

majlis bersanding di dewan marin.Congrats my pren!!

04.10.09

pergi ke Penang Hill with Sam dan Angah

OKT3

kalau tak diorang datang untuk attend majlis wedding famoque,entah bila aku nak naik penang hill.hehe

OKT4 OKT5

hari yang sama,nyaris berlaku eksiden atas penang bridge.Alhamdulillah kereta aku selamat.

OKT6

nearmiss sangat.

10.10.09

Open House di Rumah Ziana.

OKT7

cantik rumah dia kan.

OKT8

kak tie dan Bozzo pun ada

OKT9

anak eza takut tengok aku besor sangat.haha

OKT10

ramai jugak orang datang.thanks kak non jemput datang rumah.

10-11.10.09

TRIP PD bersama Sam,angah dan Nikli.kali ni duduk kat Kondo Peranginan Kompeni aku.

OKT12 OKT13

besar gila kondo peranginan ni.

OKT14 OKT15 OKT16

seronok tak kawan kawan??hehe

17.10.09

HAPPY DEEPAVALI!!

OKT17

26.10.09

Percubaan pertama memasak UNGKEP.resepi angah kasi.

OKT18 OKT19

sedap Ungkep ni.aku suka sangat!

28-31.10.09

TRIP BALI.bersama Aida,Liyana,Nikli dan Ziana.It was so nice to be on this trip with you Guys!!

OKT20 OKT21

welcome to Bali

OKT22

aku di Bali

OKT23

Tanah Lot,Bali

OKT24

Ulun Danu

OKT25

Hard Rock Hotel Bali.(actually tak habis story lagi pasal Bali dalam blog.hehe)

NOVEMBER

Bulan yang sangat sibuk.sebab duk ke hulu ke hilir balik kampung tiap minggu-Shuk dan adek dah kawen bulan ni.

07.11.09

Abang Shuk kawen dengan Kak Feeza.Semoga berbahagia ke akhir hayat!!

NOV1 NOV2 NOV3

Congratulations My bro!!

11.11.09

Happy Birthday my bro Shuk!!dia da dapat hadiah in advance masa 7.11.09..bukan calang hadiah,dapat pasangan hidup..:)semoga berbahagia ke akhir hayat!!

NOV4

16.11.09

Besday Ika!Happy besday Ika!

NOV5

17.11.09

Ulang Tahun kelahiran Kak Tie..Happy Birthday kak tie!

NOV6

21.11.09

Terharu bila tengok adek dah kawen..i'm so happy for you!abang doakan kamu berbahagia ke akhir hayat!!abang sayang kamu sampai mati..

NOV7 NOV8

majlis kawen adek dah adalah majlis sambut menantu abang shuk.Kira 2 in 1 lah ni.best ada dua pengantin.Congratulations to both of you!!

27.11.09

Sambutan Hari Raya AidilAdha..

NOV9

28.11.09

my Fren,Abdul Hakim Uzir Kawen.Congrats!

NOV10

DISEMBER

01.12.09

Kak Ija dah kena balik ke Mesir meneruskan perjuangan yang masih berbaki.aku buat kerja Gila pi hantar dia ke KLIA padahal baru balik ke Penang,GAMBLE jer lah.hehe.Love you sis!jumpa lagi di lain hari nanti!

DIS1 DIS2

seronok sangat dapat jumpa ahli keluarga kat sini.kami tunggu kepulanganmu kak Ija!

05.12.09

Besday Ziana.Happy Birthday to you!

DIS3 DIS4

Sambut besday Zie kat Chili's KLCC.

10.12.09

Ulang Tahun Kelahiran Kak Ija dan Dato' AAHMAD sHABERY cHEEK.

DIS5 DIS6

11.12.09

Langkawi lagi.A day trip.

DIS7 DIS8

14.12.09

HAppy Besday Abang BEar!

DIS9

18.12.09

Penantian Malaysia berakhir!menang lawan Vietnam.Congratulation Malaysia Team!!

DIS10

20.12.09

Makan makan di Wong Solo.First Time.With kak tie dan Shuk.dia baru balik dari Bali Honeymoon.

DIS11

Nurul Qiadah binti Ahmad Shazali.lahir anak pertama abang Jali.Tahniah abang jali!

DIS12

23.12.09

Ulang Tahun kelahiran Ayahanda Tercinta.kami wat suprise party.kejut ayah masa dia tengah tidor then ayah bangun potong kek.:)

DIS14

my dad,my hero.

DIS13

so romantic mak dan ayah potong kek sama-sama..:)

*Happy birthday Sally..may you have a great year ahead.Take Care.

26.12.09

Happy Birthday my fren!1fren forever no matter what ok.

DIS15

ni masa dia kat Holland

DIS16

me and him.

27.12.09

Encik Sepul Kawen.dapat attend sebab cuti masa ni.Congratulation Encik sepul!!semoga berbahagia ke akhir hayat!!

DIS17

sweet depa berdua ni.

DIS18

mai ngan Nikli.

31.12.09

Sambut Tahun baru di Gurney Plaza..

DIS20

Bunga api di Gurney Plaza.

DIS19

Berakhir satu tahun..2009..dan di gantikan dengan tahun yang baru..2010.

********************************************************

SAYONARA 2009

&

SELAMAT DATANG 2010..

*maaflah..sebab entri ini sangat panjang..happy reading ya!!semoga 2010 yang menjelma ini bakal menjanjikan sesuatu yang lebih baik.ameen.

33 comments:

che'Burn@che'Qis said...

fuhhh...mmg panjang!!

che'Burn@che'Qis said...
This comment has been removed by the author.
blogresipi.com said...

Wah penuh warna warni ni Axim.. bagus utk refresh memori2 lalu. semoga 2010 datang dgn penuh keindahan :)

jengjengjengg said...

what a brilliant words!

A.R.A.S.H. 910 said...

sgt gigih! gud job =)

HEMY said...

perghh...bapak panjang..tp leh layan gambar..so takde la boring

Masy said...

giler panjaanngggggg huhuhuhuhuh tp meriah betul hoh thn 2009 ni hadek haxim? heheheheh

Marzalina said...

tahun 2010 nak gi mana plak hehehe...apa pun all da best to u!

akupunyahal said...

life is just like a roller coaster.. all the turbulences will make you a wiser man. hope 2010 and beyond will be a better years for you and your family...

Leez said...

sangat detail satu persatu. Banyak betul pengalaman manis berjalan-jalan. Banyak betul u berjalan tahun lepas yea....yesss!!!

This year pi mana plak???

addyaholix said...

full of happiness azim. moga 2010 akan lebih bagus buat kau. =)

anne said...

Hi Axim, Selamat Tahun Baru ye...sorilah dah 12hb baru nak ucap. Wah hebat flashback Axim ni. Looked like you had a great year. Kak Anne doakan tahun 2010 lebih hebat lagi k.

Mak Su said...

tak de apa nak komen, mungkin maksu melihat kematangan dalam menghasilkan fotograf, ada gambar cantik seperti poskad, mmg cantik. rumah yg cantik, makanan sedap, pengalaman yang dibawa hingga hujung nyawa :)

kucingorengemok said...

banyaknya ko berjalan... kata seorang yang jeles, heheh

KAKTINY said...

pergh.. bersungguh kaktiny menghabiskan pembacaan dan menghayati gambar2 nan indah.. (yup.. ada nostalgia di situ.. teeeettt....

apapun.. (hhheehhh.. lepas nafas jap.. kehkehkeh).. semoga 2010 lebih membawa sinar ceria yang bahagia..

(ni buleh cover entri utk sebulan nih.. kehkehkeh..)

pssttt... kaktiny pon peminat setia johnnys.. jom lepak johnnys jom.. kihkihkih...

WanHidayat said...

Azim....

Semoga 2010 ini akan membawa lebih byk kejayaan dan kegembiraan....

Semoga terus melakar kejayaan demi mereka yang di sayangi....

:-)

famoque said...

dude.. well derive bro.. huhu.. hem sad thing bout this thread is.. i just notice that betape kurang nye ako lepak ngan ko pas study.. haha.. we should hang out more often this year bro.. this is one of my newt year resolution.. catching up with my buddies..

Happy new year mate... may this year be better than the years before.. insyaAllah ako harap ako nak dgr ko tunang ke nikah ke tahun nie.. ade beran menyahut cabaran ako.. dude miss UiTM

Miss Ekin said...

panjang.. tp enjoy bace ehe.. btw slmt meneruskan idup en. axim semoge diberkati idup di dunia n akhirat :)))

eLLy said...

Makkkk aiii rajin betul ko nie :)

moga2 tahun ini akan lebih ceria..

Nikli said...

a long entry and wish u had a great year.. wish u all the best for 2010 and coming years and Happy New Year..

Anonymous said...

inche azim...i just loves tis entry..ske sgt bc blog azim..keep it up!!take care kay!
~cikemy~

fendifid said...

I have read few imbasan 2009 in several blogs. Ikhlas cakap this is the best so far. It was nicely written. Enjoy biler baca.

Congrates for all the splendid moments you had last year and syukur for having so many lovely people around you.

Wish you all the best for 2010 and hope this year will be a sensation one.

Anonymous said...

[b][url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2260-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection - $249.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2134-Windows-7-Ultimate-64-bit.html]Windows 7 Ultimate 64 bit - $79.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1535-Windows-XP-Professional-with-Service-Pack-3.html]Windows XP Professional with Service Pack 3 - $59.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2272-Office-Professional-Plus-2010-64-bit.html]Office Professional Plus 2010 64-bit - $79.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2259-Adobe-Photoshop-CS5-Extended.html]Adobe Photoshop CS5 Extended - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1826-CorelDRAW-Graphics-Suite-X4.html]CorelDRAW Graphics Suite X4 - $119.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2256-AutoCAD-2011.html]AutoCAD 2011 - $199.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2262-Norton-360-Version-4.0-Premier-Edition.html]Norton 360 Version 4.0 Premier Edition - $49.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2299-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection-for-MAC.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection for MAC - $259.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2295-Adobe-Photoshop-CS5-Extended-for-MAC.html]Adobe Photoshop CS5 Extended for MAC - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2296-Adobe-Dreamweaver-CS5-for-MAC.html]Adobe Dreamweaver CS5 for MAC - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1832-Microsoft-Office-2008-Standart-Edition-for-Mac.html]Microsoft Office 2008 Standart Edition for Mac - $119.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1996-Mac-OS-X-10.6-Snow-Leopard.html]Mac OS X 10.6 Snow Leopard - $29.95[/url]

[url=http://soft-buy-oem-7.com/][img]http://soft-buy-oem-7.com/img/baner/big2.jpg[/img][/url]

can't update quarkxpress 7.0 to version 7.5 on mac g4, [url=http://soft-buy-oem-7.com/]crack coreldraw 12 trial[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]uta software store[/url] adobe photoshop cs3 cracked adobe image editing software
software graphics macromedia [url=http://soft-buy-oem-7.com/]12 Pro Retail Price[/url] cheap oem software scam
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]to purchase computer software[/url] adobe acrobat professional 9 crack
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]i want to sell software[/url] tools software purchase
selling a software [url=http://soft-buy-oem-7.com/]autocad 2007 crack[/url]

[url=http://www.gmp-compliance.com/com_forum_entry_eca_S241109184159.html]buy macromedia studio[/url]
[url=http://blog.fliqs.com/2005/12/27/twas-the-night-before-christmas-a-transformers-poem-i-found-in-the-net/]windows xp office software[/url]
[url=http://rarebookblog.com/?p=5#comment-34771]discounts software[/url]
[url=http://blog.youpublish.com/?p=9&cpage=1#comment-41353]cheap educational software[/url]
[url=http://tarbosan.hp.infoseek.co.jp/cgi-bin/fbbs/resbbs.cgi]cheapest tax software[/url][/b]

Anonymous said...

gwididhvfybfonhpikjj, http://yahooscanner.net Yahoo scanner, ZhYZWAb.

Anonymous said...

ocrkjuaefyilrrahixzk, http://yahooscanner.net yahoo Scanner, spSHgrO.

Anonymous said...

qfpmffikysvkotbxsjgj, http://yahooscanner.net Yahoo Scanner, iCvBtQM.

Anonymous said...

Brilliant post, keep up the good work. My website: [url=http://pozyczkanadowod.blog.onet.pl/]kredyt na dowod[/url]

Anonymous said...

Найти лучшее: [url=http://filert.ugu.pl/kjyd.html]wondershare democreator скачать[/url]

Anonymous said...

краснодар электронные сигареты - сигареты кисс десерт

Anonymous said...

Hi all! I'm originally from London but am living in Berlin at the moment.
Gotta like this place!


____________________________________
[url=http://stephetteh.wordpress.com/]Barrater is my life[/url]

Anonymous said...

Hi everyone! I'm from London but am living in Berlin at the moment.
Gotta like this place!


____________________________________
[url=http://stephetteh.wordpress.com/]Barrater is my life[/url]

Anonymous said...

Hi all! I'm from London but am living in Berlin at the moment.
Gotta love this place!


____________________________________
[url=http://stephetteh.wordpress.com/]Barrater is my life[/url]

Anonymous said...

Hi Everybody! I'm from London but am living in Berlin at the moment.
Gotta love this forum!


____________________________________
[url=http://stephetteh.wordpress.com/]Barrater is my life[/url]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails