Followers

Friday, January 1, 2010

SIMPLE NEW YEAR 2010 CELEBRATION

31 DISEMBER 2009

1715

Seawal jam lima petang dah standby tunggu kat Gurney Plaza.Hajat di hati nak tengok bunga api di Gurney Drive malam nanti.

0b

MAXIS ada buat event

0c

tak sabar nak tunggu countdown 2010

0d

amik gambar..tak taw nak buat apa..

0e

senyum jer lah sementara hati senang..

0f

yeap.it's PLAZA GURNEY

0g

2000

Malam tu pi tengok Wayang..sementara menanti pukul 12 tengah malam.

0h

Santa still ada dalam mall

0i

Tengok Movie citer ni.amatlah di sarankan supaya jangan menonton cerita yang merepek ni.baik tengok AVATAR untuk kali ketiga..haha..sekadar hiburan kosong semata-mata filem ni.mengarut.

2230

Habis Movie kat tengah perkarangan antara Gurney Plaza dan G-Hotel ada buat Fashion Show.

oi1

ramai tak ramai sangat la umat manusia

0j

tah sapa sapa modelnya.mana nak kenal.

0k

rekaan sapa pun aku tak taw.haha

0l

2245

Baru perasan masih belum dinner.patut lah kelaparan.Tempat makan terdekat yang ada kat situ banyak,tapi memilih untuk makan di CHILI'S.

0m

nak makan apa yek di sini..

0p

air oren jus dan jambu hijau

0q

let's dinner

0r

ayam goreng madu

0s

sedap jugak yang ni

0t

Grilled Salmon with Garlic Herbs

0u

Ikannya masin..!huhu

2355

Selesai makan keluar dari Gurney plaza nak cari spot cantik untuk capture gambar Fireworks.Harap dapat capture gambar bunga api.

0v

1 JANUARI 2010

0001

Countdown tamat,dan bermulalah tahun yang baru.

0w

HAPPY NEW YEAR 2010!!

0x

Wishing you guys to have a great year ahead..mari lah kita berazam untuk menjadi sesorang yang hari ini lebih baik dari hari semalam.I just wan to be a better person.That's all i want.let's share some random gambar bunga api yang sempat di capture.

1

2

3

4

5

6

selamat tahun baru!!

7

Ramai betul orang yang ada di sepanjang persiaran Gurney tuh..Biasalah,malam tahun baru..Bertolak Pulang ke rumah jam 1 pagi,tapi sampai dekat pukul 3 am sebab jalan jam yang amat sangat.Atas jambatan pulau pinang pun ada 4 eksiden.mau tak jem jalan.

10

Maka dengan ini saya mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2010 sekali lagi buat semua rakan rakan pembaca blog dan juga yang lain lain.Mudah mudahan tahun ini menjanjikan sesuatu yang lebih manis buat kalian semua.Kudos!!

*masih berhutang entri imbasan 2009 versi AXIMUD..hehehe..

28 comments:

Faisal Admar said...

happy new year jim! :)

aku tak lepak mana2 pun, just gi rumah nadia dengan keith layan steamboat :) sodap! :)

aku tak pernah try lagi salmon di chilies. lepas ni kot.

eh, 5pm dah ada sana? cuti ek? best2. aku keje. letih giler. balik rumah mandi2 dah 5am! bangun pukul 2pm! haha.

price dslr turun lagi tak? hehe. cadang nak beli 1 tak sure perlu beli dslr or compact sebelum vacation. plan je...

Nem0 o0h Nem0 said...

cantiknyerr bunga api..

selamat thn br ajim!! =]

Eyriqazz said...

meriah..makanan tu semua nampak sedap...buat aku lapar aje (blom dinner lagi)

Great Teacher Onizuka

neytazs.nad said...

woohhhooooo....giler cantik bunga ape...salam tahun baru en axim..n salam kenal juga..

akubudakpening.blogspot.com

aShaBuLz said...

happy new year bro...all the best for u..

★Dakjaat™ ☆ said...

Gurney plaza tu katner axim? papua new gunea ke? :p

Brickfield College CLICKS!

A.R.A.S.H. 910 said...

happy new year beb.. =)

eLLy said...

Wah mcm mcm xtivti menjelang tahun baru ye.. akak duduk umah tengok TV ajoo.. dah tua la katakan :)

@xiM said...

FAISAL,

layan Steamboat pun sedap jer..Johny's jom!>?

haah..aku cuti aritu.saja amik cuti sebab nak habiskan cuti yang ada kalau tak burn.

Price DSLR dah ada yang murah sekarang.Beli lah satu.yang entri level pun dah ok.gambar dah gempak.you can get exactly what you see if you use DSLR.:)

@xiM said...

NEMO,

selamat tahun baru Nemo!

@xiM said...

EYRIQAZ,

makanan tu sangat sedap!!

HAPPY NEW YEAR GTO!

@xiM said...

NAD,

salam kenal Nad.

HAPPY NEW YEAR 2010!

@xiM said...

ASHABULZ,


HAPPY NEW YEAR 2010!

and all the best to u too.:)

@xiM said...

DAKJAAT,

Gurney Plaza kat Penang la bro!!

ok ok trimas!will click urs!

@xiM said...

ARASH910,


HAPPY NEW YEAR 2010!

all the best to u!

@xiM said...

ELLY,

HAPPY NEW YEAR 2010!

tua takper,janji hati muda..hehe

Faisal Admar said...

nanti bila aku nak gi beli aku ajak ko sekali lah. keith ckp canon lg murah? sebab nikon lense mahal?

@xiM said...

Faisal Admar,

betul.

Lense Nikon lagi mahal dari Canon.

Aku beli Nikon sebab aku lagi suka kualiti gambar Nikon dari Canon.

Dua dua bagus.

macam ko comparekan EPAL dan Limau.

dua dua sedap.punya rasa tersendiri.macam tu jugak lah DSLR ni.

ikut hati dan pandangan rakan terdekat k.

nak aku temankan?leh jer.boleh aku tanya tanya sikit pasal DSLR aku neh.hehe

catz said...

happy new year axim!

@xiM said...

CATZ,

happy New Year catz!

Faisal Admar said...

aku nak beli sekadar termampu. hehe.

Faisal Admar said...

aku suka cara faizal rahim budak jawa tu snap!

Cik Wanie said...

selamat tahun baru axim,
hihihihi,
dah lama giler x ker gurney plaza tau,
rindu rasanya,
hihihihihi...

bilalah dpt bercuti ke sana kan,
hurm...

@xiM said...

FAISAL ADMAR,

ko kena belajar ngan dia lah kalu camtu..:)

GOOD LUCK!

@xiM said...

cik wanie,

Kalau mai penang habaq la k..

boleh pi kuar makan Cucuq udang kaa pasembuq kaa air sarbat kaa..

@xiM said...

FAISAL,

setuju ngan ko..beli sekadar termampu jer kan..:)

luth textile said...

bro, tunggu 11 hari baru siap semua rumusan 2009.. wah.. hebat

bila nak jumpak sembang2 ni?

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails